Features + Evenementen
All You Want For Christmas Is...

All You Want For Christmas Is...

11 december 2017

December is nog maar net van start gegaan of Mariah Carey en Wham! vliegen je om de oren. Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het niet alleen een kwestie van plannen bij welk familielid je dit eetfestijn door gaat brengen, maar nog belangrijker, wanneer ga je welk super gaaf feestje vieren? Om het je gemakkelijk te maken heeft Dance.nl een verlanglijstje gemaakt met de vijf leukste feestjes die je niet mag missen!

All you want for Christmas is…

Modular
Doe eens gek en begin jouw kerst op 23 december. Modular viert haar 5-jarige bestaan in de Maassilo in Rotterdam en daar wil je bij zijn! Onder andere Ben Klock, resident van Berghain, zal je inpakken met zijn hypnotiserende techno-sets. Maar ook onze Amsterdamse Job Jobse is van de partij en met zijn uiteenlopende repertoire, is het telkens weer een verrassing waar hij je mee naartoe zal nemen.

Zie voor meer info: https://www.facebook.com/events/647040972161401/

Black Tie
Mocht je liever van start gaan op kerstavond dan kan dat natuurlijk ook. Wel blijven we nog even in het Rotterdamse, want voor de vijfde keer op rij wordt in de Cruise Terminal het Black Tie-event gehost met dit jaar als thema: Masquerade. Je bent verplicht een masker te dragen waardoor de spanning hoog op zal lopen, want wie zal jou ten dans vragen?

Zie voor meer info: https://www.facebook.com/events/243490589420740/

Stille Nacht
Houd jij niet zo van maskers, maar wel van een knalfuif? Dan ben je bij Stille Nacht op kerstavond aan het juiste adres. PIP Den Haag heeft een line-up om je vingers bij af te likken. Met namen als Hunee vanuit Berlijn, Sunny Sjoerd ook wel bekend van Cluptown en Disco-helden Younick, kun je tot aan het kerstontbijt dansen in deze mooie stad achter de duinen.

Zie voor meer info: https://www.facebook.com/events/144912002814692/

Lucha Libre By D-Rashid Christmas Special
Bekend van zijn eigen festival LatinVillage, zal D-Rashid ervoor zorgen dat de heupen los worden gegooid op eerste kerstdag. In de Escape aan het Rembrandtplein in Amsterdam zal hij tot in de vroege uurtjes een mix van House muziek en sexy Latin draaien.

Zie voor meer info: https://www.facebook.com/events/330655097386097/

NIGHT - The Chicago Christmas Show x Desperados
Trek voor een laatste keer je glitterpak of foute kersttrui aan en sluit de kerstdagen spetterend af met een dansje in de Soos aan het Leidseplein. Zoals je gewend bent van Desperado’s zal er tijdens NIGHT worden gezorgd voor de lekkerste R&B, knallende House en Disco hitjes.

Zie voor meer info: https://www.facebook.com/events/569510216774414/

Wacht niet te lang met het kopen van een ticket of een sexy masker, want voor je het weet moet je een van deze te gekke feestjes missen.

Voor nu alvast een grandioos kerstfeest toegewenst!

Txt: Denise de Groot Heupner

Advertentie
Party Tips
  • zaterdag 9 februari
    Free Your Mind presents Sasha & John Digweed (Warehouse Edition)
    Elementenstraat, Amsterdam