Features + Interviews
Billy over Sexy on the Beach op 9 mei

Billy over Sexy on the Beach op 9 mei

29 april 2010
De ware strandfeestgangers hebben het er maar druk mee. Iedere week is er wel ergens een goed feest op één van de Nederlandse stranden te vinden. Is het niet in Scheveningen, dan is het wel in Noordwijk of, en dat is zondag 9 mei weer het geval, in Bloemendaal. Beachclub Vroeger is the place to be en Sexy on the Beach is the party to go to.

Billy the Klit is één van de headliners op Sexy on the beach en heeft er erg veel zin in. “Zondag op Bloemendaal is altijd goed. Sexy Events, de organisatie die Sexy on the Beach organiseert, heeft sowieso altijd gigantisch goede feesten. Ja, ik heb er echt veel zin in!”

Maar wat is er nou eigenlijk zo bijzonder aan strandfeestjes? “De instelling van de mensen vooral”, zegt Billy the Klit. “Iedereen is leuk aangekleed, mensen zijn relaxter. Het is gewoon de totale sfeer. Mensen gaan 's middags al naar het feest toe en beginnen dan met gezellig een wijntje te drinken. Mensen moeten de volgende dag ook gewoon werken, dus alles begint wat vroeger en eindigt wat eerder. Bij strandfeestjes is er ook een totaal gemixt publiek wat ontzettend leuk is. Draaien op het strand is gewoon altijd goed. Je staat lekker tussen de duinen, het uitzicht is goed en de sfeer is ook altijd super.”

Heeft Billy zelf ook een eigen ultieme sexy on the beach gevoel? “Sex op het strand natuurlijk haha! Dat ga ik ook overbrengen op de bezoekers van het feest. Mijn set wordt echt een voorspel wat dan afgemaakt kan worden op het strand.” De rest van het strandseizoen is Billy the Klit op nog veel meer strandfeesten te vinden. Ik doe dit jaar heel veel strandfeesten. “Ik ben op bijna elk strand in Nederland wel te vinden dit jaar en zelfs op wat strandfeesten in het buitenland. Ik ga onder andere naar Starbeach op Kreta en Salou en Lloret in Spanje.”

Naast Billy the Klit zijn er nog meer dj's die zondag 9 mei komen draaien op Sexy on the Beach. Onder andere Hardwell, Vato Gonzalez, Jean en de AfroBro's komen het publiek vermaken. Sexy on the Beach begint al om 12.00 's middags en duurt tot 0.00 's avonds.

txt Lisette Hannaart
imgs lost & found agency & easy bookings
Advertentie
Party Tips