Features + Evenementen
DANCE.NL is going to IBIZA! Luciano & Friends in Destino

DANCE.NL is going to IBIZA! Luciano & Friends in Destino

04 juli 2015

DANCE.NL is going to IBIZA! Terwijl de hittegolf zich meester maakt van Nederland bezoeken wij tien dagen lang het magische eiland en doen wij dagelijks verslag. We gaan de populairste feestjes af, interviewen de beste artiesten en geven tussendoor insights voor als je zelf naar Ibiza gaat. Vandaag verslag van Luciano & Friends in Destino.

Op de kliffen van Cap Martinet ligt het zusje van Pacha: Destino Pacha Ibiza Resort. Het complex, dat net als Ushuaïa een hotel en club ineen is, is een van de nieuwe spots op het eiland. Dance gaat op onderzoek uit!

Luciano & Friends
DJ-koning Luciano staat deze zomer als main act op een reeks aan feestjes in Destino. Met zijn concept Luciano & Friends is dit een mooie aanvulling op al zijn bestaande gigs op het eiland. De Zwitser is al jaren niet van Ibiza weg te slaan en nodigt liefhebbers van minimal, deephouse en techno uit voor een feestje op zeven donderdagen van 16.00 tot 00.00 uur. Lukt het jou niet om erbij te zijn op donderdag? Je kunt deze held ook zien draaien in onder andere Amnesia en Ushuaïa.

Destino
Een mooiere club hebben we deze week niet eerder gezien. Het ademt luxe. Er zijn hagelwitte muren, een grote open bar en een prachtig podium dat de vorm heeft van een enorme Shell-schelp. Het zwembad, dat achter de bar gelegen is, wordt omringd door mooie bedden. Verderop zien we de zee. Wat een fantastisch uitzicht! Het geheel geeft een open uitstraling en nodigt ons uit om te dansen. Bij Destino kan dit direct voor de dj-booth. Het geeft een zeer intieme sfeer.

DJ Alfonso Léon warmt ons goed op. Daarna is het Luciano die van 21.00 tot 00.00 uur zijn skills mag laten zien. Het zijn heerlijke minimal hits met Latijns-Amerikaanse invloeden. Want hoewel Luciano Zwitser van geboorte is op papier, stroomt er ook Chileens bloed door zijn aderen van zijn moeders kant. Ondertussen dansen prachtige danseressen net als het publiek tot het einde van de avond. Het is duidelijk: deze club is er eentje in het rijtje 'beste Ibiza spots'!

Txt & Imgs: Sharon Martens

Advertentie
Party Tips