Features + Work In Progress
JBL Charge || Speaker madness in het park

JBL Charge
Speaker madness in het park

29 april 2013
Ok, dus je hebt een coole track op je telefoon, maar geen kabel naar een speaker. Dan trek je gewoon een bierblikje te voorschijn en knalt er via bluetooth je muziek uit! JBL Charge maakt het allemaal nog makkelijker..

Ze zijn het ook wel een beetje aan hun stand verplicht. JBL maakt al speakers sinds de jaren 40 (!), dan mag je jezelf wel trendsetter noemen. Of in ieder geval professioneel genoeg om steeds de grenzen van techniek op te zoeken -JBL Charge is de nieuwste vondst die de naam van het Amerikaanse merk hoog mag houden.

En dat doet het op stijlvolle, maar ook zeer handige wijze. Check die speaker op formaat (large) bierblik. Geen kabel nodig; je trekt 'm uit je tas, de speaker maakt via bluetooth contact met je smartphone en je bent klaar om te knallen. Handig om setjes af te spelen in het park, op het strand of waar je maar muziek nodig hebt.

Het geluid schijnt geweldig te zijn, JBL-waardig als we de reviews mogen geloven. Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij is het bovendien mogelijk om je tablet of smartphone op te laden via USB.
Hierdoor is de JBL Charge veel meer dan alleen een speaker waarmee je uren muziek kunt beluisteren.

En dan is de JBL Charge ook nog robuust, licht van gewicht, spatwaterdicht en opvallend door het cilindervormige design en de verschillende kleuren. Ja, dat gaat nog een geinige gadget worden deze zomer..

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/eCAKFXk3ESw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De JBL Charge kost rond de € 149,- en is op verschillende plekken verkrijgbaar. Kijk op de JBL website voor meer info.

Winactie

Binnenkort mogen wij een aantal van deze chille speakers weggeven. Houd hiervoor de website in de gaten!
Advertentie
Party Tips