Features + Work In Progress
NEW RELEASE || Phobia - Ground Zero

NEW RELEASE
Phobia - Ground Zero

02 mei 2015

Je mist meer dan je hoort. Daarom duiken we zo af en toe graag even iets meer de diepte in over nieuw verschenen werk of te verschijnen werk. Deze week uit ons eigen kikkerlandje: het veelbelovende Phobia.

Artiest: Phobia
Titel: Ground Zero
Label: Next Week Records
Releasedatum: 5 mei 2015, als onderdeel van het compilatiealbum Siimbiosys

Phobia is een live act uit ons eigen Amsterdam die nog eigenlijk te weinig aandacht krijgt. Bestaande uit twee jonge producers/dj's, die zich enorm hebben en nog altijd laten inspireren door het werk van met name het label Pole Group, maakt het duo sinds 2013 onder de naam Phobia muziek.

Het nieuwste product van de heren is Ground Zero, dat op Bevrijdingsdag als onderdeel van het compilatiealbum Siimbiosys wordt uitgebracht op Next Week Records, ook een opkomend technolabel uit de hoofdstad. Ground Zero is een misleidende track in die zin dat je in het begin denkt dat je te maken hebt met een rustige soundscape maar binnen een halve minuut wordt je uit de droom geholpen. Ground Zero is in feite namelijk de hardste track die op Siimbiosys te vinden is; met oordverdovende dubbele drums, snerpende hi-hats en uiteraard een stevige kick kan het niet anders dan dat we deze track op de technodansvloeren gaan horen de komende tijd. Zet je dus schrap als je dacht je rust te kunnen pakken op deze zaterdag, dit is namelijk geen kattenpis!  

Txt: Colin Kraan

Img (drawing): Jaime Bencruz

Advertentie
Party Tips