Features + Work In Progress
NEW RELEASE || Sekuoia - Reset Heart

NEW RELEASE
Sekuoia - Reset Heart

08 april 2015

Je mist meer dan je hoort. Daarom duiken we zo af en toe graag even iets meer de diepte in over nieuw verschenen werk of te verschijnen werk. Deze week de nieuwe EP van Sekuoia: Reset Heart.

We schreven een tijdje terug al over de Deense producer Sekuoia toen deze zijn single Waves uitbracht. Enkele maanden (en een zeer geslaagd optreden bij WTWTA, Where The Wild Things Are, red.) verder is nu ook de E.P. Reset Heart in de digitale schappen te vinden. Bovendien knalde afgelopen maand ook de videoclip van de single Somewhere de digitale snelweg op. Een goed begin van 2015 voor de Deense Patrick Alexander Bech-Madsen.

De E.P. telt in totaal vier tracks, die allemaal een unieke toevoeging zijn voor zijn inmiddels derde E.P.. De titel heeft een nogal persoonlijk tintje: “Tijdens het maken van deze E.P. was mijn persoonlijke leven nogal verwarrend. Één relatie kwam nogal pijnlijk tot een einde, terwijl een andere relatie vrij kort daarna ontstond. Ik heb toen figuurlijk op de resetknop van mijn hart gedrukt. Deze E.P. staat dus symbool voor een einde én een nieuw begin.”

Reset Heart is te verkrijgen via iTunes

Txt: Stef Snakkers // Img: Sekuoia archive

Advertentie
Party Tips