Features + Lifestyle
Philips brengt samen met Armin van Buuren nieuwe koptelefoon

Philips brengt samen met Armin van Buuren nieuwe koptelefoon

18 april 2014

Koptelefoons komen en gaan. Vooral in de dj-wereld worden ze met regelmaat versleten, het leven van de ene naar de andere gig is doorgaans niet geschikt voor zulk delicaat materiaal. Met die gedachte heeft fabrikant Philips daarom Armin van Buuren in de hand genomen, om te kijken of ze samen tot de ideale headphone konden komen. Het resultaat is er nu: de Philips A5 PRO.

Jawel, een koptelefoon die helemaal is gemaakt voor het dj-vak. Vaak geprobeerd, nog nooit zo diep en in samenwerking met een professional uitgedokterd. Maar Philips lijkt aardig in de buurt te zijn gekomen van een ideaal stukje gear, dat overigens ook prima werkt op iPod en andere muziekdragers.

 

De A5 PRO is om te beginnen een flexibele koptelefoon, en kan dus in alle vormen, houding en spectaculaire uitspattingen nog dienst doen. Daarnaast zitten er 50 mm drivers op, die naar het schijnt een perfect geluid leveren dat zelfs op hoog volume niet vervormt. Lekker mobiele headphones dus, die tegen een stootje kunnen en altijd goed geluid blijven leveren.

Armin lijkt de juiste tips te hebben gegeven. Oorschelpen die 90 graden draaibaar zijn, erg handig voor tijdens het mixen, maar ook een kabel die aan beide zijden aansluitbaar is en alles is uiteraard helemaal opvouwbaar. Hij zou meerdere koptelefoons per jaar verslijten, sinds Van Buuren met de A5 PRO werkt heeft hij geen nieuwe meer nodig.

Benieuwd of de dj nog meer collabs met Philips in petto heeft, dit lijkt namelijk het begin van een prachtige samenwerking. Via de website van Armin van Buuren wil Philips in ieder geval ook speciale designs gaan aanbieden, hou daarvoor website en social media in de gaten.

 

Maak kans op een Philips A5 PRO koptelefoon!

Advertentie
Party Tips