Features + Interviews
Q&A Salvationz

Q&A Salvationz

12 mei 2010
Op 12 juni 2010 lanceert GuaranteEvents het nieuwe dance event: Salvationz. Het event vindt plaats aan het E3 Strand in Eersel. Eindelijk is deze schitterende locatie weer toegankelijk voor het dance publiek. Salvationz is een twaalf uur durend outdoor dance festival voor house-, electric-, club-, progressive- en tranceliefhebbers.

Wat heeft jullie op het idee gebracht Salvationz op te zetten?
“De festivalmarkt kent hedendaags hoge ticketprijzen. We willen het toegankelijker maken voor het publiek en toch een sterke line-up en goede faciliteiten neerzetten voor de festivalgangers. Dat is gelukt met deze prijzen, faciliteiten en line-up!”

Salvationz, een totaal nieuw concept waar zit het succes hem in ten opzichte van andere dance events?
“De line-up, ticketprijzen en de experience die we aanbieden bij Salvationz zijn zaken die wij als organisatie hoog in het vaandel hebben staan. Ons motto dit jaar: Enjoy Earth Like Heaven, geeft onze visie op de juiste wijze weer.”

Waarom is er gekozen voor de locatie het E3 strand in Eersel, Brabant?
“Het E3 Strand is een prachtige locatie waar al geruime tijd geen publiekstoegankelijk Dance event is gegeven. Ten opzichte van andere locaties in de omgeving springt het E3 Strand er echt uit, een toplocatie voor een festival met strand, bos en water. Ideaal!”

Vorig jaar was er een schietpartij bij een dance event aan het strand van Hoek van Holland. Zijn jullie hierdoor extra oplettend qua toelating en beveiliging?
“We hanteren een zero tolerance beleid bij Salvationz. Er is extra beveiliging aanwezig, alsmede politie, om alles in goede banen te leiden en om incidenten als bij de schietpartij van Hoek van Holland te voorkomen. Veiligheid is binnen onze organisatie een heel belangrijk punt!”

Hoe lang zijn jullie al bezig met het opzetten van Salvationz?
“Sinds vorige zomer zijn we begonnen met de voorbereidingen. Het betreft een groot project waar aan alle zaken gedacht moet worden om alles in goede banen te leiden.”

Hoe heeft Salvationz zich bekend gemaakt qua promotie onder het publiek?
“Alle mogelijke middelen die bekend staan worden ingezet voor Salvationz. Outdoor reclame, autoreclame, instore promotie, promotieteams, winacties, radio reclame en promotionele acties met partners zijn een greep uit onze promotiecampagne.”

We gaan er natuurlijk vanuit dat het een succes zal zijn, is Salvationz dan bereid het feest op meerdere locaties geven?
“Salvationz start haar eerste editie op het E3 Strand. Qua locatie zouden we geen betere locatie kunnen hebben en keren dan ook volgend jaar graag terug op het E3 Strand met Salvationz Outdoor. Alles is hier aanwezig om een kwalitatief evenement neer te zetten, dus het E3 Strand is dé locatie voor andere komende edities van Salvationz.”

Zal Salvationz een jaarlijks terugkerend event worden, of bij groot succes misschien wel vaker?
“Bij een succesvolle eerste editie zal Salvationz ieder jaar terugkeren op het E3 Strand.”

Het is Salvationz eerste event met nu al zulke grote dj namen? Kunnen jullie dit de volgende jaren nog wel overtreffen?
“We willen de liefhebbers kwaliteit en vertier bieden en voelen ons verplicht om een goede line-up samen te stellen. Voor deze editie is dat helemaal gelukt. Ook volgend jaar willen we top dj´s aan onze line-up toe te voegen. Salvationz moet garant staan voor goede dj's, faciliteiten en een topsfeer. Hier wijken wij als organisatie niet vanaf.”

Salvationz is natuurlijk trots op de line-up, voor welke artiest heeft Salvationz veel moeite moeten doen?
“Ferry Corsten is een dj met internationale allure en gezien zijn drukke schema is hij een gewilde dj die al jaren aan de top staat van de entertainmentindustrie. Als nieuwe organisatie en als nieuw festival is het dan ook extra lastig om de gerenommeerde namen aan je te binden. Voor deze eerste editie is dat echter goed gelukt!”

Wat verwachten jullie van de eerste editie en van het publiek?
“Logischerwijs verwachten wij een succesvolle eerste editie van Salvationz neer te zetten voor zowel onze organisatie als festivalgangers. Met de fraaie locatie, line-up, uitgebreide faciliteiten en hopelijk een heerlijk zonnetje gedurende de dag kan het niet anders dan een topdag worden op 12 juni 2010. We zijn er klaar voor en hebben er zin in! Enjoy Earth Like Heaven!"txt Sanne Berlemon & Stephanie Heijkoop
imgs Salvationz
Advertentie
Party Tips