Features + Work In Progress
Sound Speakers: Neerlands grootste dj’s zoals je ze niet eerder zag

Sound Speakers: Neerlands grootste dj’s zoals je ze niet eerder zag

26 november 2015

Grote zalen plat spelen, de hele wereld rondreizen, leven voor de muziek: wie wil er níét dj worden? En toevallig zijn Nederlanders er erg goed in. Van de top 20 in de DJMag-top 100 is de helft Nederlands en de volgende generatie staat al te trappelen om het stokje van de gevestigde orde over te nemen. Maar is het alleen maar rozengeur en stroboscooplicht wat de klok slaat? Een aantal van ’s lands bekendste dj’s ‒ onder wie Armin van Buuren, Chuckie en Nicky Romero ‒ geven nu in de nieuwe achtdelige talkshow Sound Speakers een exclusief kijkje in hun turbulente leven. Met een aantal verrassende confessions tot gevolg.

De Nederlandse dj-top
Aan niemand minder dan dance-icoon Wessel van Diepen de eer om acht van de bekendste dj’s van Nederland te interviewen: Armin van Buuren, Wildstylez, Chuckie, Oliver Heldens, Nicky Romero, Don Diablo, Quintino en Laidback Luke praten over verleden, heden en toekomst. Van Diepen laat in Sound Speakers deze wereldberoemde dj’s bijzondere ontboezemingen doen in bijzondere diepte-interviews.

Bekijk de exclusieve preview en ontdek:
… hoe Oliver Heldens zijn shuffle skills demonstreert
… waar Chuckie geridderd is
… hoe Armin hulp heeft ingeroepen om te leren omgaan met succes
… wat voor gare dingen sommige MC’s tijdens de show van Wildstylez roepen
… wat Nicky Romero’s eerste – erg bijzondere ‒ kennismaking was met muziek

Wessel van Diepen
Wessel is de uitgelezen persoon om het gesprek aan te gaan met de hedendaagse supersterren. Hij presenteerde Countdown en is medeoprichter van Radio 538 waar hij ook een lange lijst radioprogramma’s presenteerde, waaronder Dance Department, de Top 40 en momenteel de Global Dance Chart. Openhartige uitspraken, verrassende wendingen en bijzondere ontboezemingen ‒ in Sound Speakers komt alles in een studiosetting aan bod. Tijdens Amsterdam Dance Event sprak Van Diepen ruim drie kwartier met de artiesten over het leven in de elektronische muziek, het rondvliegen voor optredens, het werken met grootheden en het hebben van miljoenen fans wereldwijd.

Aflevering Armin van Buuren gratis te zien
De eerste aflevering van Sound Speakers met Armin van Buuren is vanaf vandaag voor iedereen te bekijken via kpn.com/soundspeakers. Hierin vertelt de wereldberoemde dj onder andere dat hij bij een coach liep om te leren omgaan met zijn succes en momenteel gelukkiger is dan ooit.

Elke week worden er twee nieuwe afleveringen gepresenteerd. De vervolgafleveringen van Sound Speakers zijn onder andere te zien via iTV van KPN. Sound Speakers is ook te zien via de nieuwe tv-app Play.

Advertentie
Party Tips