Features + Interviews
UPCOMING! Boothstock

UPCOMING! Boothstock

13 juni 2014

Zoveel feesten, zo weinig tijd. Daarom deze blik vooruit, waarin we een feest in de spotlight zetten, als prettige partytip in deze dagen van overvloed. Ditmaal: Boothstock.

Wat: Boothstock
Waar: zuiderpark rotterdam
Wanneer: 2 aug
Line-up: www.boothstock.nl/line-up

Wie zitten hier achter?
De organisatie van o.a de legendarische Dance Parade en Bevrijdingsfestival Rotterdam.

Elk evenement heeft zijn ontstaansgeschiedenis. Wat is het verhaal hier?
Na het Hoek van Holland drama werd er weinig tot niets toegelaten in Rotterdam. Boothstock stond aan het begin van de revival van de weer opbloeiende dance in Rotterdam.

Zijn er al hoogtepunten te noemen? Zo ja, welke? Zo niet, wat zijn de verwachtingen?
Voor elke promotor is de eerste geslaagde editie natuurlijk het mooist. De derde editie is er voor elk onderdeel weer een stap erbij. Denk dan aan programmering, maar ook aan aankleding en andere sfeerverhogende elementen.

Terug naar nu, wat staat ons deze editie te wachten?
Een zeer goede mix van oud en nieuw. DJ Sneak en Benny, Michel en Secret Cinema op het hoofdpodium, maar ook een stage voor de Eilandgasten en Kweekvijver waar upcoming dj's/producers de kans krijgen om hun kunsten te vertonen.

Is er nog iets moois te vertellen over de locatie, het artwork of eventuele partners?
Het Zuiderpark is een ultieme festivallocatie. Goed bereikbaar, gras, water, bomen. Verder zijn we er goed in geslaagd om het artwork door te voeren in de aankleidng van het podium en proberen we buiten de gebaande paden van de bloemetjes en de vlinders te blijven.

Wat is dit trouwens voor line-up? Leg eens uit hoe deze namen tot stand zijn gekomen…
We boeken alleen dj’s die zelf ook produceren en dan het liefst gekoppeld aan een label. Daarnast bieden we jong talent ook een podium om zich te profileren. Check remix contests op www.boothstock.nl. Daarnaast is het een vrij brede programmering waar we er wel van uit gaan dat een gemiddelde bezoeker zich zeker thuis zal voelen op minimaal drie podia.

Nog andere gekkigheid te melden? Een doorgedraaide lichtjockey achter de knoppen, gogo-danseressen of lekkere hapjes tijdens het feest?
De gekkigheid vind je bij ons pas op het festival zelf.

Over gekkigheid gesproken, waar kijk je zelf het meest naar uit?
Is moeilijk te voorspellen, maar achteraf is er toch altijd weer dat ene moment (of soms wel twee) waar je het jaren later nog over hebt. Kan bijvoorbeeld vorig jaar KiNK als live afsluiter zijn, maar ook het moment dat het gaat schemeren er er een top sfeer op het festival hangt.

En wat gaat er na het evenement gebeuren? Wat zijn de plannen voor de toekomst?
Sowieso mooie afters in de Toffler en de Maassilo. En volgend jaar een nieuwe datum en een nieuwe locatie.

Website/tickets

Facebook event pagina

Prijs:
Juni: 35,00
Juli/aug 37,50

imgs Boothstock archief


 

Maak kans op Boothstock Festival tickets!

Advertentie
Party Tips