Features + Evenementen
UPCOMING! Integrate #2

UPCOMING! Integrate #2

16 april 2014

Zoveel feesten, zo weinig tijd. Daarom deze blik vooruit, waarin we een feest in de spotlight zetten, als prettige partytip in deze dagen van overvloed. Ditmaal: Integrate.

Wat: Integrate @ Boomerang Beach #2
Waar: Boomerang Beachclub, Zwarte Pad, Scheveningen
Wanneer: Zaterdag 3 mei 2014
Line-up: Frank Farrell + friends, Dosem (esp), Literon (aka Gerd)

Wie zitten hier achter?
Frank van den Bold (oud-uitgever Bassic Groove magazine)

Elk evenement heeft zijn ontstaansgeschiedenis. Wat is het verhaal hier?
In 1999 werd Frank gevraagd mee te participeren in een groot dance evenement in de Haagse Hogeschool. Dit werd de eerste Integrate. Frank bedacht het gehele concept, de naam en verzorgde de line-up. Na deze editie trok de andere partij zich terug. Frank zocht een nieuwe partner. Dat werd het Paard van Troje. Sinds die tijd zijn er zeven edities in de Haagse Hogeschool geweest en twaalf edities in het paard van Troje. Er zijn nog een paar edities geweest in Outland in Rotterdam. Maar sinds 2007 was het stil. Tot 2013!

Zijn er al hoogtepunten te noemen? Zo ja, welke? Zo niet, wat zijn de verwachtingen?
Het volledig uitverkochte feest in de HHS met Monika Kruse, Umek en The Advent is legendarisch. Het glazen dak is nog een paar dagen zoek geweest. De show die speciaal uit Engeland was overgevlogen staat ook nog in ieders geheugen gegrift als één van de gaafste shows ooit op een evenement.

De strandeditie op 3 augustus 2013 met Mr. C was qua sfeer de gedroomde comeback voor Integrate. Iedereen die hierbij aanwezig was vond de echte ouderwetse sfeer van saamhorigheid en gezelligheid terug.

Terug naar nu, wat staat ons deze editie te wachten?
De komende editie wordt ook heel speciaal. Integrate-resident en -organisator Frank Farrell viert zijn verjaardag. Bij mooi weer komt er een BBQ. Maar met de boeking van zowel Literon (aka Gerd) als de Spanjaard Dosem is een knalfeest in de maak die ongeëvenaard gaat zijn. Beide dj’s behoren tot de allerbesten in hun stijl. Literon/Gerd is jarenlang het best bewaarde geheim van Nederland geweest maar zijn ster groeit heel hard. Organisator Frank heeft de afgelopen tien jaar de allerbeste techno sets horen draaien door Literon. Dosem wordt door velen geroemd als meest swingende, energieke nieuwe techno ster.

Is er nog iets moois te vertellen over de locatie, het artwork of eventuele partners?
Persoonlijk vinden we Boomerang de mooiste locatie op Scheveningen voor feesten. Daarom gaan we daar nog meer feesten organiseren, met andere muziek en zullen er ook een aantal zondagen worden ingevuld met knallende line-ups.

Wat is dit trouwens voor line-up? Leg eens uit hoe deze namen tot stand zijn gekomen…
Literon/Gerd is jarenlang het best bewaarde geheim van Nederland geweest maar zijn ster groeit heel hard. Organisator Frank heeft de afgelopen tien jaar de allerbeste techno sets horen draaien door Literon. Dosem wordt door velen geroemd als meest swingende, energieke nieuwe techno ster en sluit naadloos aan op Literon's muziek. Dus eigenlijk twee favorieten voor de jarige Frank.

Nog andere gekkigheid te melden? Een doorgedraaide lichtjockey achter de knoppen, gogo-danseressen of lekkere hapjes tijdens het feest?
Als het mooi weer is komt er een BBQ, waarvoor iedereen zich gewoon kan inschrijven. Vrijheid – blijheid – gezelligheid. Een goed feest maak je samen!

Over gekkigheid gesproken, waar kijk je zelf het meest naar uit?
Om mijn verjaardag te vieren op mijn eigen feest, met veel oude en nieuwe vrienden en bekenden. Dat geeft altijd toch een aparte sfeer. Ik denk dat zelfs de zeefauna zich komt verzamelen langs de Scheveningse kust om te komen genieten van misschien wel de beste avond van deze zomer.

En wat gaat er na het evenement gebeuren? Wat zijn de plannen voor de toekomst?
Elke eerste zaterdag van de maand tot en met september is er Integrate in Boomerang Beach. Er komt een nieuw concept bij, Luxaflex geheten, elke tweede zaterdag van de maand. Muzikaal wordt dat een mengeling van kwalitatieve disco, nu-disco, house, electro en meer. Denk aan Tensnake, Shmlss en zulke sounds. Elke laatste zaterdag een jazzy, funky, soul-achtige party. En de zondagen die er nog bij komen. Na de zomer verhuizen we waarschijnlijk naar Amsterdam en wellicht komen er ook nog indoor edities in Den Haag.

Tenslotte, verder nog iets te melden?
Er komt in het najaar een heel nieuw concept bij voor 1.500 man in Den Haag op een heel speciale locatie, waar nog nooit een feest is geweest. Dit moet Den Haag definitief weer op de kaart gaan zetten. Het wordt geen doorsnee feest, maar een beleving waar je écht naartoe gaat leven. En we hebben nog meer wensen maar daarover later meer.

Website/tickets: www.facebook.com/IntegrateEvent
Facebook event pagina: www.facebook.com/IntegrateEvent
Prijs: € 10,00 voorverkoop + early bird acties

imgs Integrate Events

Maak kans op Integrate #2 tickets!

Advertentie
Party Tips