Features + Interviews
UPCOMING! LET met Luke Slater

UPCOMING! LET met Luke Slater

12 maart 2015

Zoveel feesten, zo weinig tijd. Daarom deze blik vooruit, waarin we een feest in de spotlight zetten, als prettige partytip in deze dagen van overvloed. Ditmaal: LET met Luke Slater.

Wat: LET
Waar: Closure
Wanneer: zaterdag 21 maart
Line-up: Luke Slater, JP Enfant, Viktor Palmer

Wie zitten hier achter?

Les Enfants Terribles natuurlijk! 

Elk evenement heeft zijn ontstaansgeschiedenis. Wat is het verhaal achter dit evenement?

Na de succesvolle samenwerking met HYTE op vrijdag 13 februari gaat LET dit keer los in Closure aan de Rozengracht in Amsterdam. De eerste lentedag van 2015 staat in het teken van techno op de manier zoals alleen LET dat kan.

Zijn er al hoogtepunten te noemen? Zo ja, welke? Zo niet, wat zijn de verwachtingen?

Closure heeft zich sinds de opening begin januari bewezen als een fijne club waar het ondergrondse geluid goed vertegenwoordigd wordt. LET zal Closure omtoveren tot een technotempel waar je U tegen zegt, door de Engelse techno-icoon Luke Slater uit te nodigen voor een zeldzame drie-uursset.

Wat kun je vertellen over de line-up? Leg eens uit hoe deze tot stand is gekomen.

Naast Luke Slater staan ook JP Enfant en Viktor Palmer op het programma. Beiden zijn LET-residents van het eerste uur. LET-voorman JP Enfant heeft beide heren uitgenodigd om de eerste Closure-editie tot een bijzonder mooie avond te laten smeden. De early birds zijn al uitverkocht, de tweede release van de kaarten is ook bijna uitverkocht. Dus wees snel!

En wat gaat er na het evenement gebeuren? Wat zijn de plannen voor de toekomst?

We doen een hosting bij Woodstock in Bloemendaal, waarbij we met andere hostingpartners de eerste zondag van Woodstock openen. Verder gaan we een van de laatste dagen dat Perron in Rotterdam open is, de boel daar eens flink op stelten zetten. Hiernaast hosten we nog een stage op IZTOK festival. IZTOK is een festival in Bulgarije, waar alleen Nederlandse organisaties een stage hosten. We hebben hier onwijs veel zin in! En zo hebben we nog flink wat andere leuke feesten in de planning. Maar daarover later meer!

Belangrijke links:

Website/tickets

- Facebook event pagina

- Facebook profielpagina LET

- Soundcloud LET

Advertentie
Party Tips