Features + Evenementen
Woodstock '69 opent haar deuren

Woodstock '69 opent haar deuren

21 maart 2012
De eerste zonnestralen zijn binnen, volgende gedachte is dan meteen: wanneer kunnen we naar het strand. Vanaf vrijdag 30 maart! Woodstock '69 opent dan namelijk al haar deuren.

Woodstock ‘69 is een van de oudste strandtenten aan de Nederlandse kust. Bezoekers van alle leeftijden komen hier om in ongedwongen sfeer te feesten. Wat je bent of wat je doet, maakt niet uit. Het gaat er om dat jij en je vrienden hier relaxed kunnen genieten van de muziek en de zon met een heerlijk drankje tussen het huiskamermeubilair in Woodstock stijl! Maar bovenal om te genieten van de vrijheid.

Crème de la crème
Woodstock '69 zal dit seizoen haar zondagsfeesten Crème de la Crème organiseren met de eventbureaus Labyrinth en Click (samen onder de naam WLC). De drie organisaties hebben elk een eigen sound die zorgt voor kwalitatieve vernieuwing binnen het programma-aanbod, vol techno en house. Op zondag 1 april vindt de veelbelovende kick-off van deze nieuwe samenwerking plaats.

Met niemand minder dan DJ Jamie Jones achter de draaitafels. Houd de agenda in de gaten voor meer coole summer party’s!

Woodstock ’69 verklapt onder meer de volgende internationale en nationale dj’s die deze zomer voorbij zullen komen: Dubfire, Adam Beyer, James Holden, Sasha, John Digweed, Livio & Roby, Art Department, Dorian Paic, Gabriel Ananda en Michel de Hey.

Live jamming
Voor exacte data moet je simpelweg de programmering in de check houden, elke dag is er bij Woodstock ‘69 namelijk wel wat te doen. Michel Verhoeven, zelfverklaard concierge, maar ook wel bekend als bedrijfsleider van Woodstock ‘69: “Het is maar net hoe de wind waait. Je kunt je laten verrassen door allerlei muziekgenres, zoals pop, jazz, reggae, en rock. Op maandag kan er zomaar ineens een spetterende Afrikaanse band of een solo zangeres voor je neus staan. Daarnaast zijn er elke donderdag live jamsessies met elektronische muziek. Het strand ervaar je dan als een ware live studio met allerlei zangers, zangeressen en mensen die geweldige muziek maken op basis van improvisatie. Zo ontstaan er gevoelige of mooie en vooral spontane en creatieve uitspattingen.”

Ondertussen wordt er flink gechilld zoals dat alleen bij Woodstock kan. Niet alleen de muziek, ook publiek bepaalt de sfeer, hangend in het meubilair of juist dansend tussen de palmen. Ja, het gaat een mooie zomer worden!

Woodstock is zeven dagen per week geopend en gratis toegankelijk. Alleen op zondag zijn er kosten aan verbonden, maar die zijn nooit meer dan € 17,50. Alvast sfeer proeven? Ga naar de website van Woodstock.


txt Emily Fenstra
imgs Miryam Faken
Advertentie
Party Tips