Features + Work In Progress
APES WANTED - Dance.nl zoekt vrijwillige redactieleden

APES WANTED - Dance.nl zoekt vrijwillige redactieleden

5 april 2013 - Dance.nl zoekt getalenteerde schrijvers; mensen die iets afweten van dance en dit met gevoel op papier kunnen zetten. Mail je motivatie naar ape@dance.nl als dit je wat lijkt en wellicht ben jij de nieuwste aanwinst in ons redactieteam! Dance.nl zoekt getalenteerde schrijvers; mensen die iets afweten van dance en dit met gevoel op papier kunnen zetten. Mail je motivatie naar ape@dance.nl als dit je wat lijkt en wellicht ben jij de nieuwste aanwinst in ons redactieteam!


Transformer Book - Laptop én tablet

Transformer Book - Laptop én tablet

30 maart 2013 - Steeds meer dj's en producers gebruiken tablets om muziek te maken. Nieuwste trend is echter dat die tablet ook als laptop wordt gebruikt, de ASUS Transformer Book duikt daar zeer cool op in. Daarom nu onze gadget van de maand. Steeds meer dj's en producers gebruiken tablets om muziek te maken. Nieuwste trend is echter dat die tablet ook als laptop wordt gebruikt, de ASUS Transformer Book duikt daar zeer cool op in. Daarom nu onze gadget van de maand.


Cool Leaf Keyboard - Hippe nieuwe toetsen

Cool Leaf Keyboard - Hippe nieuwe toetsen

27 februari 2013 - Brachten we vorige maand nog de in onze ogen revolutionaire Pebble Watch onder de aandacht, nu richten we ons op een weliswaar minder baanbrekend, maar wel zeer stijlvol apparaat, de Cool Leaf Keyboard. Brachten we vorige maand nog de in onze ogen revolutionaire Pebble Watch onder de aandacht, nu richten we ons op een weliswaar minder baanbrekend, maar wel zeer stijlvol apparaat, de Cool Leaf Keyboard.


Pebble watch - Al je apps op je pols

Pebble watch - Al je apps op je pols

25 januari 2013 - Zoals eerder aangekondigd, vanaf nu elke maand een cool apparaat, app, software of anderszins geinige gadget op Dance.nl. En we beginnen het jaar meteen met volgens ons een revolutionair speeltje, de Pebble watch. Of: hoe je vanaf nu al je apps op je horloge kunt bedienen. Zoals eerder aangekondigd, vanaf nu elke maand een cool apparaat, app, software of anderszins geinige gadget op Dance.nl. En we beginnen het jaar meteen met volgens ons een revolutionair speeltje, de Pebble watch. Of: hoe je vanaf nu al je...


AKG hoofdtelefoon - Nieuw gereedschap voor de moderne dj

AKG hoofdtelefoon - Nieuw gereedschap voor de moderne dj

7 december 2012 - Vanaf nu behandelen wij elke maand een mooi product. Apparatuur, software of speciale gadgets, alles kan voorbij komen. We beginnen nu echter met een van de belangrijkste gereedschappen voor de dj: de koptelefoon. Vanaf nu behandelen wij elke maand een mooi product. Apparatuur, software of speciale gadgets, alles kan voorbij komen. We beginnen nu echter met een van de belangrijkste gereedschappen voor de dj: de koptelefoon.


Nieuwe muziek en verse verhalen!

Nieuwe muziek en verse verhalen!

2 april 2012 - Bekijk hier in één oogopslag alle nieuwste headlines, reviews en verhalen op Dance.nl. Bekijk hier in één oogopslag alle nieuwste headlines, reviews en verhalen op Dance.nl.


Check onze headlines!

Check onze headlines!

5 maart 2012 - We hebben de regels enigszins veranderd. Lees hier hoe we voortaan te werk gaan en welke reviews en verhalen onlangs zijn verschenen op Dance.nl. We hebben de regels enigszins veranderd. Lees hier hoe we voortaan te werk gaan en welke reviews en verhalen onlangs zijn verschenen op Dance.nl.


We zijn er weer!

We zijn er weer!

6 februari 2012 - Damn, was dat even een Nieuwjaarskater! De site lag even een maandje op z'n gat, maar is nu weer up and running! Check hier watskeburt in 2012.. Damn, was dat even een Nieuwjaarskater! De site lag even een maandje op z'n gat, maar is nu weer up and running! Check hier watskeburt in 2012..


Q&A Mark Brown - In gesprek met Cr2’s grote man

Q&A Mark Brown - In gesprek met Cr2’s grote man

14 oktober 2011 - Het is tot nu toe weer een goed jaar geweest voor Cr2 zwaargewichten MYNC. Wereldwijde tours, talloze succesvolle mixcompilaties en een serie top 10 Beatport hits waren slechts een paar hoogtepunten van een paar hectische maanden. Zonder twijfel is houselabel Cr2 ook present op ADE dit jaar -hun showcase is vrijdag 21 oktober op de cruiser Pure-liner. We zochten Cr2 Records CEO en MYNC frontman Mark Brown op voor een gesprek over hun succes en het ADE 2011. Het is tot nu toe weer een goed jaar geweest voor Cr2 zwaargewichten MYNC. Wereldwijde tours, talloze succesvolle mixcompilaties en een serie top 10 Beatport hits waren slechts een paar hoogtepunten van een paar hectische maanden. Zonder twijfel is houselabel...


Work in Progress-AKG Scholarship of Sound 2010

Work in Progress-AKG Scholarship of Sound 2010

31 augustus 2010 - In de week van 31 juli tot en met 7 augustus werden tien muziek- en geluidsfanatici uit diverse disciplines gefêteerd op een fijne mix van verschillende ‘Sound Scholarships’. Hieronder valt te verstaan dat de gelukkige winnaars van de door AKG uitgeschreven wedstrijd, vanuit heel Europa, van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat een programma afwerkten van ontbijten, workshops, lunches, demonstraties, trainingen, diners en het hippe Berlijnse nachtleven, waar het geheel was neer gestreken. Geheel verzorgd wel te verstaan. “Een waanzinnige ervaring”, volgens de Nederlandse afgezant Sam Huisman. In de week van 31 juli tot en met 7 augustus werden tien muziek- en geluidsfanatici uit diverse disciplines gefêteerd op een fijne mix van verschillende ‘Sound Scholarships’. Hieronder valt te verstaan dat de gelukkige winnaars van de door AKG...


pagina [ 3 van 6 ]

Advertentie
Party Tips