Nieuws
eilân: eerste editie meerdaags festival op Terschelling

eilân: eerste editie meerdaags festival op Terschelling

5 februari 2019 - Te midden van bos en duin en naast een meertje op Terschelling vindt deze zomer 'eilân', een nieuw muziekfestival van Mojo en Chasing the Hihat plaats. Liefhebbers van elektronica en alternatieve pop worden na een boottocht naar de wadden ontvangen op een kleinschalig festival met grootse ambitie. Te midden van bos en duin en naast een meertje op Terschelling vindt deze zomer 'eilân', een nieuw muziekfestival van Mojo en Chasing the Hihat plaats. Liefhebbers van elektronica en alternatieve pop worden na een boottocht naar de wadden ontvangen...


Drift Festival meerdaags en diverser dan ooit

Drift Festival meerdaags en diverser dan ooit

16 januari 2019 - Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen wat te vieren. Drift Festival wordt namelijk een meerdaags evenement. Dubbel zoveel Drift betekent dubbel zoveel muzikaal avontuur. Een heel Pinksterweekend lang kun je dansen en nieuwe artiesten ontdekken op de vele podia van cultuurerfgoed De Vasim. Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen wat te vieren. Drift Festival wordt namelijk een meerdaags evenement. Dubbel zoveel Drift betekent dubbel zoveel muzikaal avontuur. Een heel Pinksterweekend lang kun je dansen en nieuwe artiesten ontdekken op...


Koninklijke Nederlandse Munt eert Afrojack met holografische munt

Koninklijke Nederlandse Munt eert Afrojack met holografische munt

26 november 2018 - Dj en producer Afrojack is een van de bekendste dj's wereldwijd. Al jaren heeft Afrojack verschillende top 10-hits, zowel nationaal als internationaal. Om zijn succes te vieren eert de Koninklijke Nederlandse Munt Afrojack met een unieke, limited edition, holografische munt. Afrojack is de eerste dj die wordt geëerd met een munt. Dj en producer Afrojack is een van de bekendste dj's wereldwijd. Al jaren heeft Afrojack verschillende top 10-hits, zowel nationaal als internationaal. Om zijn succes te vieren eert de Koninklijke Nederlandse Munt Afrojack met een unieke, limited edition, holografische munt....


Een pianospelende gabber in 2Doc: Wognum

Een pianospelende gabber in 2Doc: Wognum

13 november 2018 - De oudere jongere Matthijs Wognum van 42 vindt na vele omzwervingen zijn thuis in de gabberscene. Maar hij heeft nog een droom: klassiek pianist worden. Hoe verhouden deze werelden zich tot elkaar? De oudere jongere Matthijs Wognum van 42 vindt na vele omzwervingen zijn thuis in de gabberscene. Maar hij heeft nog een droom: klassiek pianist worden. Hoe verhouden deze werelden zich tot elkaar?


Free Your Mind geeft feestje met Sasha & John Digweed

Free Your Mind geeft feestje met Sasha & John Digweed

12 november 2018 - Na een succesvol uitverkocht feestje in de Warehouse Elementenstraat eerder dit jaar, kondigt Free Your Mind nu de opvolger van dat feestje aan: Progressive-iconen Sasha & John Digweed zullen 9 februari 2019 wederom de Warehouse onveilig maken! Na een succesvol uitverkocht feestje in de Warehouse Elementenstraat eerder dit jaar, kondigt Free Your Mind nu de opvolger van dat feestje aan: Progressive-iconen Sasha & John Digweed zullen 9 februari 2019 wederom de Warehouse onveilig maken!


Charly Lownoise & Mental Theo kondigen tweede jubileumshow aan in Ziggo Dome

Charly Lownoise & Mental Theo kondigen tweede jubileumshow aan in Ziggo Dome

9 november 2018 - Het evenement 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' ging van de AFAS Live, naar de Ziggo Dome en verkocht in een mum van tijd uit. Op veler verzoek is er nu een tweede show aangekondigd. Het evenement 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' ging van de AFAS Live, naar de Ziggo Dome en verkocht in een mum van tijd uit. Op veler verzoek is er nu een tweede show aangekondigd.


Noisey presenteert: De Eerste Gabber met Ilja Reiman

Noisey presenteert: De Eerste Gabber met Ilja Reiman

15 oktober 2018 - 25 jaar Gabber: Een documentaire over de grondlegger van de enige échte subcultuur van Nederland, gemaakt door Noisey, het muziekkanaal van VICE. 25 jaar Gabber: Een documentaire over de grondlegger van de enige échte subcultuur van Nederland, gemaakt door Noisey, het muziekkanaal van VICE.


Nieuwe app Woov: niet meer naar je telefoon staren tijdens het uitgaan

Nieuwe app Woov: niet meer naar je telefoon staren tijdens het uitgaan

11 oktober 2018 - De in Amsterdam gevestigde tech-startup Woov, opgericht door Sébastien Westerduin en Irfan van Ewijk, heeft een app ontwikkeld die ervoor zorgt dat feestvierders minder op hun telefoon kijken en meer van muziek genieten. De in Amsterdam gevestigde tech-startup Woov, opgericht door Sébastien Westerduin en Irfan van Ewijk, heeft een app ontwikkeld die ervoor zorgt dat feestvierders minder op hun telefoon kijken en meer van muziek genieten.


Dance-pionier Giorgio Moroder met liveshow in Paradiso

Dance-pionier Giorgio Moroder met liveshow in Paradiso

10 oktober 2018 - De legendarische muzikant en producer Giorgio Moroder speelt op dinsdag 21 mei 2019 een live-show in Paradiso. De legendarische muzikant en producer Giorgio Moroder speelt op dinsdag 21 mei 2019 een live-show in Paradiso.


Rotterdam is een nachtclub rijker: The Suicide Club

Rotterdam is een nachtclub rijker: The Suicide Club

24 september 2018 - Het nachtleven van Rotterdam sluit met de komst van The Suicide Club (TSC) steeds meer aan bij dat van wereldsteden als New York, Londen en Berlijn. De nieuwe club is een plek in het nachtleven die de diversiteit van de stad omarmt en respecteert. Het nachtleven van Rotterdam sluit met de komst van The Suicide Club (TSC) steeds meer aan bij dat van wereldsteden als New York, Londen en Berlijn. De nieuwe club is een plek in het nachtleven die de diversiteit van de...


pagina [ 1 van 233 ]

Advertentie
Party Tips