Nieuws + Headlines
5 nachten Awakenings tijdens ADE

5 nachten Awakenings tijdens ADE

23 juni 2016

Awakenings breidt dit jaar tijdens ADE nog verder uit dan het al deed de afgelopen jaren. Van 19 tot en met 23 oktober zal er elke avond/nacht een Awakenings plaatsvinden, en dat allemaal in de vertrouwde Gashouder.

Op woensdag 19 oktober opent het bal met Len Faki in de hoofdrol: hij mag een nacht hosten met zijn Figure-label onder de naam Figure Night. Uiteraard draait hij zelf, maar verder geeft hij ook ruimte aan toppers als Blawan, Cleric, Jeroen Search, Octave One, Rødhåd en Roman Poncet.

Op de donderdag zal Drumcode dan het stokje overnemen en dat is eigenlijk al bijna een traditie, aangezien de band tussen Awakenings en Drumcode altijd al hecht is geweest. Verwacht deze avond bekende namen als Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Dense & Pika, Ida Engberg, Marco Reeve en Nicole Moudaber.

Op de vrijdag is het dan vervolgens de beurt aan Joris Voorn en zijn vriendengroep, die voor deze nacht zal bestaan uit Apollonia, Kölsch, Sebastian Mullaert (aka Minilogue) en Truncate.

Zaterdag is dan Joseph Capriati de host en met hem zullen onder andere Flavio, Luigi Madonna & Markantonio en Pan-Pot het podium delen. Zeer noemenswaardig is ook dat Sven Väth deze nacht zal draaien, en daarmee is het voor het eerst in jaren dat Opa Sven weer acte de présence geeft op Awakenings.

Als je dan vervolgens dacht dat je alles al gehad had, pakt Monumental op de slotdag nog even uit met een zogeheten ADE Closing Party, van 18u tot 6u in de ochtend. Op het podium zullen dan AnD, Ben Sims, Dax J, Haeken, Marcel Dettmann, Mike Storm, Oscar Mulero, Scuba en UVB draaien om de Awakenings-marathon een passend en knallend einde te geven.

De kaartverkoop voor alle edities is al gestart via www.awakenings.com.

Advertentie
Party Tips