Nieuws
Âme brengt na 15 jaar eerste album uit

Âme brengt na 15 jaar eerste album uit

7 mei 2018 - Het Duitse duo Âme brengt op 1 juni hun langverwachte debuutalbum Dream House uit op hun eigen label Innervisions. Het Duitse duo Âme brengt op 1 juni hun langverwachte debuutalbum Dream House uit op hun eigen label Innervisions.


Bijzonder optreden van Kölsch op de Eiffeltoren

Bijzonder optreden van Kölsch op de Eiffeltoren

11 oktober 2017 - Op maandag 16 oktober kan de danceliefhebber zich opmaken voor een bijzonder optreden. De Deense producer en dj Kölsch zal dan op de Eiffeltoren draaien. Op maandag 16 oktober kan de danceliefhebber zich opmaken voor een bijzonder optreden. De Deense producer en dj Kölsch zal dan op de Eiffeltoren draaien.


Moulin Roest - het laatste feest in de Roest-loods

Moulin Roest - het laatste feest in de Roest-loods

10 oktober 2017 - Op 27 oktober zal Roest haar laatste evenement met drank en versterkte muziek in van Gendthallen (ofwel 'de loods') houden. De gemeente Amsterdam zal daarna geen evenementenvergunningen meer verlenen voor het gebied in en rondom Amsterdam Roest. Op 27 oktober zal Roest haar laatste evenement met drank en versterkte muziek in van Gendthallen (ofwel 'de loods') houden. De gemeente Amsterdam zal daarna geen evenementenvergunningen meer verlenen voor het gebied in en rondom Amsterdam Roest.


Underworld geeft gratis concert tijdens ADE

Underworld geeft gratis concert tijdens ADE

4 oktober 2017 - Een heel bijzonder optreden dit jaar op het Amsterdam Dance Event: Underworld zal namelijk op 20 oktober gratis optreden in de fietspassage van het Rijksmuseum. Een heel bijzonder optreden dit jaar op het Amsterdam Dance Event: Underworld zal namelijk op 20 oktober gratis optreden in de fietspassage van het Rijksmuseum.


Jaachi brengt Taiwanese Night Market naar Amsterdam Dance Event

Jaachi brengt Taiwanese Night Market naar Amsterdam Dance Event

15 september 2017 - Tijdens Amsterdam Dance Event brengt Jaachi een heuse Taiwanese Night Market naar Cinetol. Op donderdag 19 oktober kan men genieten van Taiwanese specialiteiten zoals bao buns, bubble tea, een potje mah jongg en van het beste dat Taiwan muzikaal te bieden heeft. Van de line-up - die grotendeels uit vrouwen bestaat - kan alles van house, dubstep en future bass tot rap, hip-hop en psychedelische elektronica worden verwacht. Tijdens Amsterdam Dance Event brengt Jaachi een heuse Taiwanese Night Market naar Cinetol. Op donderdag 19 oktober kan men genieten van Taiwanese specialiteiten zoals bao buns, bubble tea, een potje mah jongg en van het beste dat Taiwan muzikaal te...


MN2S Presents: Roger Sanchez, Todd Terry & A Guy Called Gerald tijdens ADE

MN2S Presents: Roger Sanchez, Todd Terry & A Guy Called Gerald tijdens ADE

15 september 2017 - Legendes en pioniers Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald zullen vrijdag 20 oktober in de Sugar Factory het Amsterdam Dance Event-publiek een ware House geschiedenisles voorschotelen. De drie architecten van het genre, zoals we het nu kennen, worden samengebracht door internationaal boekingskantoor MN2S uit Londen. Legendes en pioniers Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald zullen vrijdag 20 oktober in de Sugar Factory het Amsterdam Dance Event-publiek een ware House geschiedenisles voorschotelen. De drie architecten van het genre, zoals we het nu kennen,...


Born Slippy is beste dancetrack ooit gemaakt

Born Slippy is beste dancetrack ooit gemaakt

9 september 2017 - De nummer 1 uit de 'SLAM! Dance 1000' is bekend gemaakt: Born Slippy van Underworld, een track die al weer ruim twintig jaar oud is, maar desondanks nog altijd beklijft. De nummer 1 uit de 'SLAM! Dance 1000' is bekend gemaakt: Born Slippy van Underworld, een track die al weer ruim twintig jaar oud is, maar desondanks nog altijd beklijft.


GROW Festival maakt line-up en groen programma bekend

GROW Festival maakt line-up en groen programma bekend

12 juni 2017 - Muziek, natuur en innovatie; aankomende zomer strijkt GROW Festival voor het eerst neer op het eiland Utopia! Een plek die nu nog onontdekt is, maar binnenkort dé zelfvoorzienende broedplaats voor duurzame innovatie wordt. Op 24 juni wordt het eiland officieel ingewijd, met een hoogwaardige line-up aan hiphop en elektronische muziek, maar ook een inhoudelijk groen programma. Tussen optredens van onder andere Hef, Ronnie Flex en Bokoesam door, neemt GROW je mee op expeditie. Bouw mee aan een eetbaar huis, ga lekker op algen en eet schaafijs van onkruid! Muziek, natuur en innovatie; aankomende zomer strijkt GROW Festival voor het eerst neer op het eiland Utopia! Een plek die nu nog onontdekt is, maar binnenkort dé zelfvoorzienende broedplaats voor duurzame innovatie wordt. Op 24 juni wordt het eiland officieel...


Helft Nederlanders heeft gehoorklachten door harde muziek

Helft Nederlanders heeft gehoorklachten door harde muziek

5 mei 2017 - Op een gemiddeld festival loop je al binnen een kwartier risico op blijvende gehoorschade. Niet zo gek dus dat een piep of ruis in de oren na het evenement veel festival- en concertbezoekers niet vreemd is. Afgelopen festivalseizoen liet Alpine onderzoek uitvoeren onder 3.200 Nederlanders van 18 jaar en ouder. Op een gemiddeld festival loop je al binnen een kwartier risico op blijvende gehoorschade. Niet zo gek dus dat een piep of ruis in de oren na het evenement veel festival- en concertbezoekers niet vreemd is. Afgelopen festivalseizoen liet Alpine...


Nothing But Your Love – Official Music Video

Nothing But Your Love – Official Music Video

18 april 2017 - 7 Stars Music launches the official music video for the latest house release from Frank Lamboy and Saga Bloom. The new video for “Nothing But Your Love”, directed by Ed Jansen, features the skillful Amsterdam local dancer and MC, Gregory Shaggy vibing and free styling around the town. 7 Stars Music launches the official music video for the latest house release from Frank Lamboy and Saga Bloom. The new video for “Nothing But Your Love”, directed by Ed Jansen, features the skillful Amsterdam local dancer and MC, Gregory...


pagina [ 2 van 233 ]

Advertentie
Party Tips