Nieuws
Top 10 modeblunders

Top 10 modeblunders

1 januari 1970 - Modewebsite fashionscene.nl vroeg 750 vrouwen naar hun grootste modeblunder. Doorlekken tijdens de ongesteldheid werd het meest genoemd, gevolgd door het scheuren uit een kledingstuk en halfnaakt de wc uitlopen door een jurkje/rok die blijft hangen in de onderbroek. Modewebsite fashionscene.nl vroeg 750 vrouwen naar hun grootste modeblunder. Doorlekken tijdens de ongesteldheid werd het meest genoemd, gevolgd door het scheuren uit een kledingstuk en halfnaakt de wc uitlopen door een jurkje/rok die blijft hangen in de onderbroek.


Kogelvrije lippenstift TITAN

Kogelvrije lippenstift TITAN

1 januari 1970 - Mogen wij de TITAN even aan je voorstellen: een beauty van een lippenstift in een hightech kogel, sterk genoeg om te voldoen aan NASA voorwaarden. Stoer aan de buitenkant, maar zacht en vol sensuele kleur aan de binnenkant. Precies waar wij van houden! Mogen wij de TITAN even aan je voorstellen: een beauty van een lippenstift in een hightech kogel, sterk genoeg om te voldoen aan NASA voorwaarden. Stoer aan de buitenkant, maar zacht en vol sensuele kleur aan de binnenkant. Precies waar...


Win een complete Only collectie met jouw modeflaters

Win een complete Only collectie met jouw modeflaters

1 januari 1970 - Zo herkenbaar: je bladert een oud foto-album door en het schaamrood vliegt je naar de kaken. Hoe heb je er in vredesnaam ooit zo bij kunnen lopen? Zo herkenbaar: je bladert een oud foto-album door en het schaamrood vliegt je naar de kaken. Hoe heb je er in vredesnaam ooit zo bij kunnen lopen?


Beige voor een geraffineerde modelook voor herfst/winter 2010

Beige voor een geraffineerde modelook voor herfst/winter 2010

1 januari 1970 - Beige is geraffineerd en charmant. Beige is een van de meest geziene modekleuren voor herfst winter 2010 2011. Chic voor overjassen, mantels en capes. Vrouwelijk voor kokerrokjes en soepel vallende broeken. Sexy voor kanten jurken en lingerie. Beige is geraffineerd en charmant. Beige is een van de meest geziene modekleuren voor herfst winter 2010 2011. Chic voor overjassen, mantels en capes. Vrouwelijk voor kokerrokjes en soepel vallende broeken. Sexy voor kanten jurken en lingerie.


REPLAY vaart nieuwe koers

REPLAY vaart nieuwe koers

1 januari 1970 - Eén van de grootste jeansmerken ter wereld gaat een nieuwe koers varen. Met nieuwe CEO Matteo Sinigaglia komt de focus vooral te liggen op het versterken van het brand imago. Eén van de grootste jeansmerken ter wereld gaat een nieuwe koers varen. Met nieuwe CEO Matteo Sinigaglia komt de focus vooral te liggen op het versterken van het brand imago.


The geert wilders komt naar haarlem

The geert wilders komt naar haarlem

1 januari 1970 - Op vrijdag 21 mei, de vooravond van hoog politiek bezoek aan Haarlem komt The Geert Wilders naar poppodium Patronaat voor een exclusieve show. Op vrijdag 21 mei, de vooravond van hoog politiek bezoek aan Haarlem komt The Geert Wilders naar poppodium Patronaat voor een exclusieve show.


De line up van de zevende editie van Free Your Mind Festival is rond

De line up van de zevende editie van Free Your Mind Festival is rond

1 januari 1970 - Op zaterdag 5 juni is de historische grond aan de oevers van de Rijn in Arnhem weer het domein van duizenden uitzinnige feestgangers die hun festivalseizoen inluiden en staan meer dan 60 DJ’s en artiesten weer klaar om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Op zaterdag 5 juni is de historische grond aan de oevers van de Rijn in Arnhem weer het domein van duizenden uitzinnige feestgangers die hun festivalseizoen inluiden en staan meer dan 60 DJ’s en artiesten weer klaar om ze een...


pagina [ 233 van 233 ]

Advertentie
Party Tips