Nieuws + Headlines
Video: Daft Punk met Pharrel, Nile Rodgers én Stevie Wonder

Video: Daft Punk met Pharrel, Nile Rodgers én Stevie Wonder

27 januari 2014

Groots aangekondigd, het optreden van Daft Punk op de Grammy Awards, afgelopen nacht. Het Franse duo verscheen inderdaad om Get Lucky te spelen met Nile Rodgers en Pharrel Williams. Met oudgediende Stevie Wonder werd het helemaal een feestje..

Want ook al is de oude soulster niet meer helemaal helder bij stem, de heren maakten er een vrolijke mashup van, waarin niet alleen Get Lucky werd gespeeld maar ook flarden van Harder Better Faster Stronger, Around The World (Daft Punk), Le Freak (Chic) en Another Star (Stevie Wonder). Waarop de hele zaal, gevuld met bekendheden als Paul McCartney, Ringo Starr, Beyoncé, Katy Perry, Steven Tyler en Dave Grohl, in een massaal dansfeest uitbarstte.

Daft Punk was trouwens ook de grote winnaar van de muziekawards. Get Lucky werd verkozen tot beste nummer van het jaar, terwijl het album van de Fransen, Random Acces Memories, tot plaat van 2013 werd uitgeroepen.

De enige Nederlander die kans maakte op een Grammy, dj Armin van Buuren was genomineerd voor beste dance track met This Is What It Feels Like, greep overigens naast de prijs -die ging naar Clarity van de nieuwste Duitse EDM-ster Zedd.

Bekijk hier de beelden van die toch wel legendarische Daft Punk performance:

Advertentie
Party Tips