Nieuws + Headlines
A Day at the Park 2013 maakt eerste namen bekend

A Day at the Park 2013 maakt eerste namen bekend

08 februari 2013 Ja, dit zal niet het laatste mailtje zijn waarin een spannende line-up bekend wordt gemaakt. Langzaam komen de festivals naar buiten met hun programmering, het altijd sfeervolle A Day at the Park komt nu alvast met een paar namen. En dat belooft al veel goeds..

Over een vette teaser gesproken. Vierde het festival vorig jaar nog haar vijfde verjaardag met een waanzinnige line-up (o.a. Richie Hawtin, Green Velvet, Groove Armada, Jazzanova), nu lijkt ADATP dezelfde snode plannen te hebben.

Zo doet het gelegenheidsduo Lindström & Todd Terje een exclusieve liveset (!) op het festival, het schijnt hun enige Nederlandse optreden te zijn deze zomer.
Verder komt ook Chicago househeld Derrick Carter naar het Amsterdamse Bos, net als het momenteel flink scorende Britse deephouse-trio PBR Streetgang. Net als vorig jaar is ook Arjuna Schiks van de partij, Amsterdams trots in brakke dagen.

ADATP belooft verder een hoop stijlvol vertier in de vorm van kunst, theater en lekker (biologisch) eten en drinken. Daar kun je binnenkort ook nog een heel programma van verwachten, die volgt hopelijk snel met de rest van de line-up -we zijn in ieder geval warmgedraaid!

Zo niet, dan toch..

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/rJ1ttAHp54w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Day at the Park: zaterdag 13 juli 2013 in het Amsterdamse Bos bij Amstelveen. Ticketverkoop is inmiddels gestart op de website en facebook van het festival.
Advertentie
Party Tips