Nieuws + Headlines
ADE 2016 || Hardwell over de DJ Mag Top 100: 'F*ck DJ Mag!'

ADE 2016 || Hardwell over de DJ Mag Top 100: 'F*ck DJ Mag!'

22 oktober 2016

Een apart moment gisternacht tijdens een feest van Revealed Recordings op het Amsterdam Dance Event. Daar ging de nummer 1 van de DJ Mag Top 100 van vorig jaar, Hardwell, helemaal los over diezelfde Top 100.

Hardwell nam ten overstaan van de gehele zaal de microfoon ter hand en liet weten dat één van de artiesten van Revealed Recordings geen kansen krijgt om op grote festivals te spelen omdat ze niet in de Top 100 staan of kunnen komen. De artiest in kwestie is Atmozfears, die volgens Hardwell in datzelfde betoog getalenteerder is dan hijzelf. Maar het feit dat Dannic en Dyro slechts op plek 70 en 93 kwamen zat Hardwell ook dwars, dermate dwars dat er ook nog een onvervalst 'Fuck DJ Mag!' uit zijn mond kwam om zijn teleurstelling kracht bij te zetten.

Hardwell won de DJ Mag Top 100 Award zelf in 2014 en het is dan ook vrij onverwacht dat uitgerekend iemand als hij zich zo uitlaat over diezelfde verkiezingen. Het is aan de andere kant echter wel interessant om te zien of de uitspraken van Hardwell enige invloed zullen hebben op de populariteit van de bewuste dj's of de verkiezingen van de DJ Mag Top 100. We zullen het blijven volgen.

Hier kun je de beelden zien van het bewuste moment.

Advertentie
Party Tips