Nieuws + Headlines
APE sessie: MAM

APE sessie: MAM

29 april 2013 Moddervette house halen we misschien wel het liefst uit de Franse keuken. En dan is het fijn dat er een paar Britten zijn die daar weer een geheel eigen draai aan geven. Van Daft Punk naar MAM, dat zijn niet zulke grote stappen, check deze übergeile APE sessie maar eens..


Zie het maar als een mooi vervolg op het interview dat we vorige week met Miguel Campbell deden. Hier sprak de Britse dj al van een terugkeer van de 'french touch', met die aankomende nieuwe plaat van Daft Punk als kersje op de taart.

De afgelopen jaren deed Campbell als helft van MAM wat dit betreft ook zelf ook een aardige duit in het zakje. In deze APE sessie horen we voor de verandering zijn kompaan Matt Hughes en guess what, de soul in hem is net zo sterk.

Speciaal voor Nights FM deed de Brit onlangs een lekker zwoel setje waar deephouse met disco en Franse slag de boventoon voeren. Zeg maar gerust een lekker aanloopje naar een heus MAM album, dat ergens deze zomer moet gaan verschijnen.

Muziek waar de zon voor lijkt te zijn gemaakt, wat ons betreft is die zomer begonnen.

Enjoy!

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F88967600&show_artwork=true"></iframe>
Advertentie
Party Tips