Nieuws + Headlines
Apparat deelt albumtrack uit

Apparat deelt albumtrack uit

09 januari 2013 Volgende maand komt hij alweer met zijn zevende album, Berlijns producer Sascha Ring aka Apparat. Van techno steeds verder geëvolueerd naar een elektronisch bandgeluid belooft Krieg Und Frieden in ieder geval iets bijzonders te worden. Haal nu alvast de betoverende albumtrack A Violent Sky binnen.

Op vorig album The Devil's Walk (2011) en de daaropvolgende tour klonk Apparat al meer als een band dan voorheen. Liedjes in plaats van dansvloer, al is elektronica nooit ver weg, wat Apparat een soort Radiohead-achtige sound gaf.

Krieg Und Frieden lijkt daar niet van af te wijken. Ook deze plaat is gemaakt met Ring's vaste bandleden en een 30 man tellend orkest, aanvankelijk als muziek bij een theaterbewerking van Tolstoi's wereldberoemde roman Oorlog En Vrede.

Hoewel de muziek eigenlijk alleen voor het theaterstuk was bedoeld, nam Ring de muziek mee de studio in en komt nu met een officieel album. Als teaser is albumtrack A Violent Sky nu gratis te downloaden, het album verschijnt op 15 februari op Mute Records.

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74101977"></iframe>
Advertentie
Party Tips