Nieuws + Headlines
Awakenings Festival 2014 presenteert dubbele line-up

Awakenings Festival 2014 presenteert dubbele line-up

23 januari 2014

Altijd reden voor enige commotie, de line-up van het Awakenings Festival. Nou, dit jaar krijg je het dubbel voor je kiezen, nu het roemruchte technofestivalin Spaarnwoude twéé dagen plaatsvindt, op zaterdag 28 en zondag 29 juni. De optredende artiesten zijn nu bekend.

En dat zijn, zoals gebruikelijk, niet de minsten. Grootheden uit de techno worden afgewisseld met betrekkelijk nieuwe namen als Hot Since 82, Recondite, Breach en Sluwe Vos. Opvallend is dat veel grote artiesten op beide dagen verschijnen, vaak in een andere area. Zo zijn mannen als Sven Väth, Carl Cox, Jeff Mills, Speedy J, Dave Clarke en Joris Voorn het hele Awake-weekend aanwezig -ongetwijfeld ruimte biedend aan verschillende soorten sets.

Ook een Henrik Schwarz doet een dubbele boeking; hij speelt op zaterdag een live-set, terwijl hij op zondag onderdeel is van het beruchte Schwarzmann (samen met Frank Wiedemann van Âme). Speedy J speelt eveneens op zaterdag een set, op zondag verschijnt hij met zijn Zeitgeber-project (samen met Lucy). En staat Adam Beyer op zaterdag nog samen met Joseph Capriati, op zondag staat hij solo op het festival (naar wij hopen voor een vlammende closing set op de mainstage).

Bekijk hier de volledige line-up op de festivalsite.

Om alvast in de stemming te komen, zó was het vorig jaar, dit jaar dus maal twee:

Advertentie
Party Tips