Nieuws + Headlines
Awakenings Festival kondigt complete line-up aan

Awakenings Festival kondigt complete line-up aan

22 januari 2016

Het grootste technofestival van Europa heeft zojuist zijn line-up bekend gemaakt voor alweer de 16e editie. Op zaterdag 25 en zondag 26 juni zal het weer flink tekeer gaan in de bosrijke omgeving van Spaarnwoude.

Er zullen acht verschillende podia zijn dit jaar, waarvan twee grote buitenpodia. Zoals gewoonlijk vind je op Awakening Festival niet alleen traditionele techno, maar ook alle diverse substijlen die het genre kent. Daarnaast staan legendes zij aan zij met nieuwkomers in de scene, wat zorgt voor een totaal van 100 verschillende artiesten verspreid over twee dagen. Check de line-up hieronder voor alle namen.

Awakenings is de laatste jaren uitgegroeid tot meer dan alleen het festival en de diverse indoor-edities in de Gashouder. Het technoconcept kent nu meerdere edities verspreid over de hele wereld. Zo hebben Australië, India, New York, Santiago, Antwerpen, Londen en Manchester al kennis gemaakt of gaan ze nog kennis maken met Awakenings.

Daarnaast is ook de productie altijd top verzorgd en zullen ook deze 16e editie van het festival weer allerlei nieuwe technologische snufjes gebruikt worden om de ervaring compleet te maken.

De complete line-up van Awakenings Festival 2016 is naast hieronder ook te vinden op www.awakeningsfestival.nl, waar ook de tickets voor de weekender alsmede voor de verschillende dagen gekocht kunnen worden. Vrijdag 22 januari begint de voorverkoop hiervan.

Line up:

Advertentie
Party Tips