Nieuws + Headlines
Awakenings maakt Noord-Amerikaans debuut op Electric Zoo

Awakenings maakt Noord-Amerikaans debuut op Electric Zoo

20 juli 2015

Het zat er al aan te komen maar nu gaat Awakenings toch echt z'n debuut maken in de Verenigde Staten. Een van de podia op het befaamde Electric Zoo Festival in New York zal door Awakenings geprogrammeerd worden.

Awakenings was in Nederland natuurlijk allang onomstreden en heeft ook in Europa allang naam gemaakt als het beste en grootste technofestival ter wereld. Toen Awakenings vorig jaar overgenomen werd door SFX was de echte gang naar Amerika natuurlijk een kwestie van tijd. Dat het uiteindelijk nog een jaar geduurd heeft verbaast dan ook wel een beetje.

Maar op 4 & 5 september zal Awakenings dan eindelijk het langverwachte debuut gaan maken in New York en pakt daarvoor uit met een line-up met niet de minsten. Voor Awakenings @ Electric Zoo zijn de volgende artiesten bevestigd: Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Carlo Lio, Get Real (Green Velvet & Claude von Stroke, hun debuut als duo, red.), Henrik Schwarz (live), Jennifer, Kölsch, Marco Bailey, Paco Osuna, The Martinez Brothers en Vanjee & Nadav Vee.

Meer informatie over Awakenings @ Electric Zoo: Transformed is te vinden op www.electriczoofestival.com.

Advertentie
Party Tips