Nieuws + Headlines
Breakfast Club viert 5-jarig bestaan met winterfestival

Breakfast Club viert 5-jarig bestaan met winterfestival

10 januari 2016

Met het Breakfast Club Nieuwjaarsontbijt nog vers in het geheugen kunnen liefhebbers alweer uitkijken naar de volgende editie. De Amsterdamse organisatie bestaat namelijk 5 jaar en viert dit op zaterdag 20 februari met een compleet winterfestival op het terrein van Thuishaven aan de Contactweg in Amsterdam West.

Op het programma staan oude bekenden en nieuwe helden. Zo spelen de Amerikaanse Joey Anderson en dj Qu een exclusieve b2b-set waarbij diepe house, zware grooves en vergeten parels de boventoon voeren. Publieksfavorieten zijn er in de personen van San Soda en Delta Funktionen uit Berlijn en New York's finest Fred P. Voor de fijnproevers speelt Neel, bekend van de samenwerking met Donato Dozzy als Voices from the Lake, een bijzondere hybride dj-set. De Zweedse Dorisburg brengt eigen werk in de vorm van een sfeervolle live performance. Technoliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij levende legende Steve Bicknell. De muzikale omlijsting wordt vervolmaakt door de vier oprichters van de Breakfast Club zelf.

Festivalterrein

Als decor voor dit verjaardagsfeest maakt de organisatie gebruik van het fraaie festivalterrein van Thuishaven. In twee verwarmde tenten en een chillout area kan hier tien uren lang worden gefeest. Het evenement start voor de verandering een keer in de middag en duurt tot 23.00 uur.

Korting voor 5-tallen

Wie jarig is, trakteert en daarom worden 5-tallen beloond. Een beperkt aantal tickets is namelijk voor €100 per 5 te koop. Hierna kost een los kaartje €25. Meer informatie vind je op www.breakfastclub.nu of op www.facebook.com/BreakfastClubAmsterdam.

Over Breakfast Club

Breakfast Club staat bekend om haar hedonistische feesten die vroeg in de ochtend beginnen en een alom geprezen fijn publiek en open sfeer kennen. De organisatie bestaat uit een aantal Amsterdamse dj's met een sterke liefde voor underground house en techno. Sinds 2010 geven zij hun eigen draai aan het Amsterdamse nachtleven en organiseren ze diverse feesten op bijzondere locaties.

Alle informatie:

BREAKFAST CLUB 5 YEARS ANNIVERSARY WINTERFESTIVAL

Datum: 20 februari

Tijd: 13:00 - 23:00

Adres: Contactweg 60

Entree: €25 of €100 per 5-tal via http://bit.ly/BFC_tickets

Event: http://bit.ly/bfc_5years

Info: www.breakfastclub.nu

Line up:

Joey Anderson b2b dj Qu

Steve Bicknell

San Soda

Delta Funktionen

Fred P.

Neel - Hybrid set

Dorisburg - live

Brent Roozendaal

Tom Liem

Tommy Kornuijt

Jaime Frias

Advertentie
Party Tips