Nieuws + Headlines
Cartel keert terug op Koningsdag met 17 uur durend feest

Cartel keert terug op Koningsdag met 17 uur durend feest

11 februari 2016

Cartel was in de afgelopen jaren één van de laatst overgebleven, gratis toegankelijke, dance-evenementen op Koningsdag in Amsterdam. Aan de rand van het centrum ook nog wel, waardoor het evenement snel enorm populair werd. Vorig jaar moest ook Cartel echter verdwijnen, om nu na een jaar afwezigheid alweer een comeback te maken.

Cartel maakt de comeback op het Klonneplein, voor de deur van de WesterUnie. Tussen 12.00 en 20.00 uur vormt het plein zelf het decor voor een openluchtevenement met gratis toegang, waarna het feest tot 05.00 uur 's ochtends binnen wordt voortgezet. Voor dit avond/nachtprogramma dient de bezoeker 10 euro te betalen (early bird). In totaal maar liefst 17 uur feest dus, waarmee Cartel haar afwezigheid van vorig jaar in één keer weer dubbel en dwars goed maakt.

De line-up bestaat uit house- en technoartiesten met Prosumer, Hunee en Answer Code Request als internationale blikvangers. Uit eigen land komen Jeroen Search, Antal en een aantal jonge talenten de sfeer verder opzwepen.

Alle informatie:

Cartel Kingsday
27 april 2016
Klonneplein: 12.00 ­- 20.00 (gratis)
WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis: 19.00 -­ 05.00 (tickets € 15)

Line-­up: Prosumer (DE) / Hunee (DE) / Answer Code Request (DE) /
Gerd / Antal / Jeroen Search / Moscoman (ISR) / SHLTR / Mark Antoni / Mino Abadier /
Thomas Hayat / Job Sifre / Tenzers / Moody Mehran

Tickets zijn vanaf 17 februari 12.00 uur verkrijgbaar via www.cartel­amsterdam.nl.
Meer info: Facebook event page

Advertentie
Party Tips