Nieuws + Headlines
Charly Lownoise & Mental Theo kondigen tweede jubileumshow aan in Ziggo Dome

Charly Lownoise & Mental Theo kondigen tweede jubileumshow aan in Ziggo Dome

09 november 2018

Het evenement 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' ging van de AFAS Live, naar de Ziggo Dome en verkocht in een mum van tijd uit. Op veler verzoek is er nu een tweede show aangekondigd.

Het 25-jarig jubileum event van happy hardcore-duo Charly Lownoise en Mental Theo is dinsdagavond in rap tempo uitverkocht. In ruim twee uur tijd waren alle 12.500 kaarten verkocht. De oorspronkelijke locatie - AFAS Live - bleek voor de start van de ticketverkoop te klein, hierdoor moesten organisatoren Guilty Pleasure Festival en Qmusic het event halsoverkop verplaatsen naar de Ziggo Dome.

Om zoveel mogelijk fans toch de kans te geven om aanwezig te zijn bij de viering van 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' wordt er op vrijdagavond 8 februari 2019 een tweede show georganiseerd in de Ziggo Dome.

Fans die zich via de pre-registratie voor de eerste show hadden aangemeld - maar toch achter het net viste - krijgen nu voorrang op de ticketverkoop voor de tweede show van 8 februari 2019. Indien er daarna nog tickets beschikbaar zijn, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden op www.wonderfulyears.nl om alsnog kans te maken op een toegangskaart voor de jubileumviering.

Advertentie
Party Tips