Nieuws + Headlines
Chateau opent indoor winterseizoen in vertrouwde loods

Chateau opent indoor winterseizoen in vertrouwde loods

14 september 2015

Aanstaande vrijdag sluit Chateau Techno het festivalseizoen af in het Taets Warehouse in Zaandam. Op het programma staat natuurlijk weer de beste techno van het moment.

Chateau Techno biedt komende vrijdag twee podia waar de liefhebbers van techno hun hart kunnen ophalen: De Bunker en De Spuiterij. Voor de liefhebbers van het nononsense werk is De Bunker dé plek, de fans van wat meer melodie moeten in De Spuiterij zijn.

De Bunker area wordt afgesloten door een unieke liveact van Surgeon en Blawan, slechts hun tweede optreden in Nederland dit jaar als TRADE. Uiteraard nemen zij hun geavanceerde digitale en analoge modulaire gear mee om de sound te creëren zoals alleen zij dat kunnen. Nederlands aanstormend enfant terrible JP enfant (LET) opent voor grootmeesters Cari Lekebusch en Tommy Four Seven.

In De Spuiterij zorgt de Spaanse technocraat Paco Osuna voor de bassen waarna Secret Cinema en Egbert eindelijk samen achter de decks staan bij Chateau voor een van hun onvergetelijke b2b-sets. Joey Daniel is momenteel Ibiza aan het veroveren maar is ingevlogen om te openen voor de head honcho van het Braziliaanse Tronic label: Christian Smith. Met tracks die tussen house en techno laveren, een perfecte match met de sound van De Spuiterij.

Kijk voor meer informatie over dit evenement op de Facebookpagina van het evenement.

Advertentie
Party Tips