Nieuws + Headlines
Chateau Techno pakt uit op unieke rauwe locatie in Rotterdam

Chateau Techno pakt uit op unieke rauwe locatie in Rotterdam

11 december 2015

Chateau Techno strijkt zaterdag 27 februari neer in het voormalig fabriekspand Ferro Dome in Rotterdam. Deze gigantische, industriële hal, die veel weg heeft van de welbekende Amsterdamse Gashouder, vormt net voor haar grote restauratie hét podium voor een ongekend techno-evenement met bijbehorende monster line-up, waarvan Jeff Mills, Derrick May en Dave Clarke slechts een aantal van de vele blikvangers zijn. De avond start om 22:00 uur en heeft een extra late eindtijd.

De hal van de Ferro Dome vormt de perfecte rauwe setting voor deze technoklapper van de hand van Chateau Techno. De Ferro Dome werd oorspronkelijk gebruikt voor gasopslag en later produceerde men er emaille en verf. Vlak voordat de locatie een opknapbeurt krijgt zet Chateau een evenement neer met, zoals de Chateau-fans gewend zijn, een internationale top line-up en met een late eindtijd tot maar liefst 08:00 uur ’s morgens.

Line-up

Naast Jeff Mills, Derrick May en Dave Clarke, zijn ook Efdemin, Marcel Fengler en The Advent & Industrialyzer van de partij. Het programma wordt helemaal compleet gemaakt door Rotterdammer ROD en het allereerste optreden van 'Haeken' - het geheime technoproject van een bekende Nederlandse producer. Tezamen vormen zij een deel van een van de mooiste Chateau line-ups tot nu toe.

Bereikbaarheid

De Ferro Dome is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het terrein heeft voldoende parkeergelegenheid en metro- en tramhaltes bevinden zich op loopafstand. Chateau zet pendelbussen in vanaf Amsterdam, Alkmaar en Den Haag, die alle liefhebbers voor de deur afzetten.

Tickets

De early bird tickets voor Chateau Techno waren binnen no time uitverkocht. Er zijn nog reguliere tickets van € 37,50 beschikbaar en groepstickets voor vier personen voor € 140,- op www.chateautechno.com.

In het kort

Chateau Techno – Ferro Dome

27 februari 2016

22.00 – 08.00 uur

Facebook event

Voorverkoop

Early bird: € 32,50 (uitverkocht)

Regular ticket: € 37,50

Groepsticket: € 140 (vier personen, een ticket, arriveer samen)

Meer informatie: www.chateautechno.com

Over Chateau Techno

Chateau Techno is een jong concept dat zich binnen een aantal jaar heeft bewezen als toonaangevend techno-event. De events van Chateau Techno staan garant voor de beste line-ups, gecombineerd met waanzinnige lichtshows op de meest unieke locaties. Kijk hier voor een kleine impressie:

Advertentie
Party Tips