Nieuws + Headlines
Cherry Moon pakt groots uit voor 25-jarig bestaan

Cherry Moon pakt groots uit voor 25-jarig bestaan

28 januari 2016

Op 30 april pakt Cherry Moon groots uit: 11 jaar na de 14de verjaardag in het Sportpaleis, keert Cherry Moon terug naar Antwerpen om hun 25ste verjaardag te vieren in de Lotto Arena.

Cherry Moon is zonder twijfel één van de meest legendarische clubs die België ooit heeft gekend en de reputatie van de club reikte tot ver buiten onze landsgrenzen. Ook al is de club zelf nu al een tijd gesloten, de legende leeft duidelijk voort, zoals de verschillende – keer op keer uitverkochte - retro-edities in venues over het hele land bewijzen. Voor deze bijzondere verjaardag heeft Cherry Moon één van de meest legendarische line-ups uit de geschiedenis van de club samengesteld, met niet minder dan drie internationale gasten en uiteraard de beste Belgische dj’s die ons land rijk zijn.

Begonnen wordt er met twee powerhouse dj’s uit Chicago, Robert Armani & DJ Rush. De eerste behoeft voor het Cherry Moon-publiek geen introductie meer aangezien hij de enige buitenlandse Cherry Moon-resident ooit was. Hij staat nu klaar om terug te keren naar zijn thuis weg van huis. Zijn hit Hit Hard blaast nog regelmatig door de speakers op de retroparties en dat zal in de Lotto Arena niet anders zijn. Naast een soloset zal hij op '25 Years Cherry Moon' ook met Ghost een live set neerzetten. De tweede legende uit Chicago is niemand minder dan DJ Rush. Zijn tracks waren vaste waarden in Cherry Moon: van Look & See tot I Believe en Motherfucking Bass.

De twee grootmeesters uit Chicago krijgen gezelschap van een andere technolegende: Duitser Johannes Heil. Deze artiest past perfect in het Cherry Moon-plaatje. Zijn track Paranoid Dancer wordt nog steeds beschouwd als een technoklassieker en was ook in Cherry Moon een absolute favoriet. Hij stond op '14 Years Cherry Moon' en is terug om samen met ons een kwart eeuw dansplezier te vieren. Ongetwijfeld zal hij ook nog het een en ander van zijn onlangs verschenen album The Black Light laten horen.

Alle informatie:

30 APRIL 2016 - 25 YEARS CHERRY MOON

Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Van 19u00 tot 6u00

Tickets:

Regular: 35 Euro - VIP: 70 Euro
Voorverkoop @ FNAC, www.cherrymoon.com & www.lotto-arena.be

Line-up:

Hal 1: Robert Armani (USA), DJ Rush (USA), Johannes Heil Live (DUI), Cherry Moon Trax Live, Yves Deruyter, DJ Ghost, Youri Parker, Dave david, Franky Jones, Franky Kopeck, Zolex, Quincy, Dimi
Hal 2: DJ Georges, Phi Phi, Marko de la Rocca, Michael Forzza, CP Olivier Pieters, Jan van Biesen, Fire, Mike Thompson & Alan Faber

Meer info:
www.cherrymoon.com

Advertentie
Party Tips