Nieuws + Headlines
Chris Liebing stopt met CLR podcast

Chris Liebing stopt met CLR podcast

23 februari 2015

Toch wel een schokje in technoland vandaag toen Chris Liebing vanochtend aan het einde van de 313e CLR podcast bekend maakte te stoppen met deze wekelijkse podcast die in technoland zeer geliefd was. Na vijf jaar vinden Liebing en zijn team het welletjes en is volgens hen de tijd rijp voor iets nieuws.

Chris Liebing nam uitgebreid de tijd aan het einde van de 313e editie om uit te leggen waarom men tot deze beslissing gekomen was, maar erg opzienbarend waren de redenen niet. Het organiseren van de podcast nam teveel tijd in beslag ook al had iedereen achter de schermen er nog veel plezier in. Maar, zei Liebing, "het is goed op het hoogtepunt te stoppen als het plezier nog daar is", en dus vond men het na 5 jaar genoeg geweest.

In maart 2010 verscheen de eerste editie van de serie die jaar na jaar steeds toonaangevender zou worden in het technolandschap. Werkelijk elke toptechno-dj heeft wel een editie van de CLR podcast verzorgd en iedere technoliefhebber keek dan ook uit naar dat moment op de maandagochtend wanneer Liebing weer een nieuwe editie aankondigde op zijn onmiskenbaar eigen manier. Dat was voor de meeste fans toch nog even nagenieten van een zwaar weekend.

De editie van vandaag was overigens nog niet de laatste; er zullen nog twee edities van de vermaarde podcastserie van Liebing en consorten volgen. Één volgende week van de hand van Terence Fixmer, die daarmee het uitkomen van zijn nieuwe album viert, waarna Liebing zelf op 9 maart niet alleen het gebruikelijke commentaar maar ook de muziek van de allerlaatste editie zal verzorgen.

Tegelijkertijd kondigde Liebing een nieuwe show aan, maar erg veel details werden nog niet prijsgegeven. Wel zal deze show starten op de 16 maart en meer de vorm van een radioprogramma hebben, totaal verschillend dan wat Liebing naar eigen zeggen nu wekelijks deed.

Bedankt CLR podcast, we zullen je missen.

Via de website van CLR kun je nog even van de editie van vandaag genieten, van de hand van Roberto uit Londen.

Txt: Colin Kraan

Advertentie
Party Tips