Nieuws + Headlines
Cliprelease De Sluwe Vos - Mercy (ft. Sticks)

Cliprelease De Sluwe Vos - Mercy (ft. Sticks)

18 maart 2015

Als onderdeel van De Sluwe Vos' debuutalbum Kontra is vandaag de videoclip van zijn single Mercy met rapper Sticks (Opgezwolle / Great Minds) in première gegaan. Het nummer is de tweede single afkomstig van Kontra en is nu digitaal verkrijgbaar. De clip is hieronder te zien:

Begin maart presenteerde De Sluwe Vos zijn album in Melkweg tijdens 5 Days Off en de recensies waren zeer lovend:

NRC: “....bewijst ‘De Sluwe’ vooral dat hij een steengoeie peformer is. Vosmeijer speelt wervelend samen met live gitaar, drums en tien gastartiesten. Wie hem live ziet, weet: hier staat een groot muzikant.”
Volkskrant: "De dapperste poging om live weer écht iets te maken van de dance wordt vrijdag ondernomen door de Deventer technoproducer Robert Vosmeijer alias De Sluwe Vos.”
THUMP / VICE: "Het werd een geweldig optreden.”

Robert Vosmeijer, zoals ’Sluwe' echt heet, is een van de snelst groeiende namen in de Nederlandse en Belgische dancescene. Hij groeide op in Deventer, maar baande daarna zijn weg naar het Amsterdamse nachtleven met een explosief, eigen goedje van house en techno. Hij stond in 2014 op 44 festivals en was daarmee een van de meest geboekte dj’s van vorig jaar.

Album
Kontra wordt in drie delen uitgebracht op ‘Sluwes’ eigen Patron Records. Part 1, waarop de eerste twee singles staan, is al verkrijgbaar via de bekende digitale kanalen. Part 2 en Part 3 komen uit op respectievelijk 6 april en 6 mei. Van de eerste single Under Your Skin is overigens ook een bijbehorende videoclip, zie hieronder:

Kontra Album Live Tour:
27 maart Kontra Album release show in Forty Five, Hasselt, België
20 juni Kontra Album show op We Are Electric festival, Eersel.

In november en december gaat De Sluwe Vos op een tour langs de poppodia in Nederland. Dat doet hij met de volledige Stick House band en diverse gastartiesten waar onder Sticks, Miss Bunty en The Million Plan.

Advertentie
Party Tips