Nieuws + Headlines
De legendarische Jaydee is terug met nieuw materiaal

De legendarische Jaydee is terug met nieuw materiaal

08 december 2014

De legendarische Jaydee is weer terug! De mastermind achter de houseklassieker 'Plastic Dreams' zal op 29 december een nieuwe plaat uitbrengen, genaamd 'Dance With Me', met daarop vier verschillende gelijknamige mixen!

Voor vele generaties feestgangers is Jaydee een van de grootste protagonisten van vroege housemuziek. Als presentator van de radioshow 'For Those Who Like To Groove' introduceerde Robin Albers vele generaties in de eerste housetunes van het begin van de jaren '90. Daarna wist hij zelf de top te bereiken door onder zijn pseudoniem Jaydee 'Plastic Dreams' uit te brengen, een houseklassieker die nog altijd veel en graag gedraaid wordt door dj's over de gehele wereld.

Sinds dat moment is Robin 'Jaydee' Albers een begrip geworden in de internationale housescene en was hij de drijvende kracht en producer achter vele dance-acts. Vorig jaar maakte Albers al een kleine comeback met 'Pulsate', uitgebracht op Ellum Audio, het label van Maceo Plex. Nu is Albers weer terug als Jaydee met 'Dance With Me', een donkere groovy techhousetrack die de dansvloeren weer terugbrengt naar de bloeiperiode van pakkende en verheffende housegrooves.

Een eerste indruk van Jaydee's nieuwste productie kun je nu al krijgen op Soundcloud:

Advertentie
Party Tips