Nieuws + Headlines
De Sluwe Vos gaat acht keer solo tijdens zijn 'All Night Long Tour'

De Sluwe Vos gaat acht keer solo tijdens zijn 'All Night Long Tour'

05 september 2016

We doen bijna een strik om het festivalseizoen van 2016 en kijken direct wat het clubseizoen dit najaar gaat brengen. De Sluwe Vos pakt het serieus aan met een solo tour langs acht verschillende Nederlandse clubs. Vier weekenden achtereen zal hij van OOST in Groningen tot een nog geheime locatie in Amsterdam de volle nacht voor zijn rekening nemen.

Tijdens Lowlands draaide De Sluwe Vos samen met Benny Rodrigues nog een all nighter in de India. Aankomende november staat De Sluwe er echter alleen voor tijdens zijn 'All Night Long Tour'. DJ-sets van gemiddeld 6-uur met de welbekende stuwende sound van De Sluwe Vos dus.

Dat De Sluwe Vos geen gras over zijn sets laat groeien, bewees hij al meerdere malen. Vol energie en zorgvuldig geselecteerde platen stapt hij iedere keer weer achter de draaitafels. Gigs op Glastonbury en Awakenings smaakten naar meer en vooral naar langere sets, en zo werd het idee voor de 'All Night Long Tour' geboren. Dat De Sluwe Vos tijdens deze nachten geen stokje hoeft over te nemen of over te dragen aan andere artiesten, geeft hem de gelegenheid een aanzienlijk verhaal te vertellen. Juweeltjes, eigen werk en speciale platen die niet zo heel snel gedraaid worden, gaan allemaal de platenkoffer in.

Naast bovengenoemde clubs in Groningen en Amsterdam komt De Sluwe Vos ook langs Toffler in Rotterdam, Basis in Utrecht, Burgerweeshuis in Deventer, Pip in Den Haag, Club Smederij in Tilburg en Fluor in Amersfoort. Het visuele gedeelte, tijdens een aantal van de shows, ligt bij Studio Wonder, ook wel bekend van het logo van De Sluwe en hun video mapping voor onder andere De Staat.

Met deze 'All Night Long Tour' in het verschiet, kun je met een gerust hart uitkijken naar de lange nachten van het najaar. Voor alle shows is de kaartverkoop inmiddels begonnen.

De Sluwe Vos - All Night Long Tour

NOV 4 OOST, Groningen
NOV 5 Toffler, Rotterdam
NOV 11 Basis, Utrecht
NOV 12 Burgerweeshuis, Deventer
NOV 18 Pip, Den Haag
NOV 19 Club Smederij, Tilburg
NOV 25 Fluor, Amersfoort
NOV 26 Geheime locatie, Amsterdam

Advertentie
Party Tips