Nieuws + Headlines
De terugkeer van Felix da Housecat

De terugkeer van Felix da Housecat

21 februari 2013 Terwijl we ons blindstaarden op een dode muis vergaten we de kat die ons ooit de juiste weg wees. Maar een van onze meest favoriete Chicago dj's keert binnenkort terug, Felix da Housecat brengt in maart zijn nieuwste tracks -check ze hier.

Het kostte wat tijd. De kleurrijke dj die sinds de jaren 90 al succesvol is geweest onder verschillende pseudoniemen (van Aphrohead tot Electrikboy en Virgo Blaktro) liet de laatste jaren weinig van zich horen.

Natuurlijk, zijn hoogtijdagen zijn achter de rug, het in 2001 gemaakte album Kittenz And Thee Glitz was wat ons betreft het laatste hoogtepunt -een climax van de toenmalige electroclash-era. Verschenen er daarna nog wel platen van de Amerikaan, sinds 2011's album Son Of Analogue bleef het stil.

Nu klinken er eindelijk nieuwe geluiden. Op 18 maart verschijnt namelijk de Sinner Winner EP, een tweetal tracks die eigenlijk het vette housegeluid van Felix da Housecat verenigt met een meer hedendaagse sound. Of doet hij gewoon wat hij altijd heeft gedaan? Ach, oordeel zelf..

<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F3789665&show_artwork=true"></iframe>
Advertentie
Party Tips