Nieuws + Headlines
De verjaardagsparty van het jaar:  Love Family Park

De verjaardagsparty van het jaar: Love Family Park

14 april 2015

230 uren zonneschijn, 15.000 minuten muziek, 300.000 bezoekers uit 30 landen en 15.000 miljoen danspasjes: dat is ‘20 Years of Love’! De Love Family-commune viert z'n 20ste verjaardag. Voor de eerste keer op een zaterdag en voor de eerste keer met 5 podia en meer dan 20 internationale artiesten. Het Mainz Messepark in Duitsland, in het hart van de Rijn regio, zal opnieuw omgevormd worden tot een groene techno-oase.

Een open-air locatie met zicht op de uitgestrekte ‘Vortaunus’-regio - in het midden van een groene oase - in Mainz, de hoofdstad van Rijnland-Palts, wordt opnieuw het toneel van Love Family Park. Het event wordt voor de tweede keer in het Mainz Messepark georganiseerd aangezien het ook vorig jaar een perfecte locatie bleek met ruime parkeermogelijkheden, uitgebreid publiek transport en snelle verbindingen met de luchthaven van Frankfurt voor de vele internationale bezoekers.

Net als op de première van vorig jaar zal een gebied zo groot als twee voetbalvelden helemaal met vers gras bedekt worden. De bezoekers kunnen daarin de verschillende plateau’s van de locatie ontdekken. Terwijl ze zich een weg dansen door het programma zullen ze ontdekken dat op deze verjaardag niet alleen drie open air stages zullen worden opgetrokken maar ook twee tenten, ééntje meer dan vorig jaar dus.

Op deze grootse verjaardags-party, zullen naast de ‘papa’ van de familie, Sven Väth, vele anderen aantreden voor de verjaardagswensen. In alfabetische volgorde zijn dat:

Adam Beyer, Aka Aka feat.Thalstroem live, Alle Farben, Amir, Andhim, Butch, Chris Liebing, Dixon, DJ Tennis, Dominik Eulberg, Extrawelt live, Fritz Kalkbrenner, Joseph Capriati, Karotte, Kölsch, Loco Dice, Oliver Koletzki, Ricardo Villalobos, ... En meer TBC !

Grote events brengen soms grote veranderingen: de reunie van de familie werd 19 keer op de mooiste zondag van het jaar gevierd. Voor de 20ste verjaardag wordt dat voor de eerste keer een zaterdag, of eigenlijk een heel weekend. Want het voordeel van een zaterdag is dat we het hele weekend pre- en afterparties kunnen organiseren en er zo een never-ending party van maken ... Want zeg nu zelf, zo’n belangrijke verjaardag moet in stijl gevierd worden.

De felbegeerde ‘early bird’-tickets zijn ondertussen uitverkocht. Zij die dit festijn absoluut niet willen missen, raden we dan ook aan snel te zijn. Naast 12 uren muziek, veel zon en uiteraard een fantastische sfeer, omvat een ticket: kortingen op de pre- en after parties in de Rijn regio, gratis openbaar vervoer binnen een straal van 150 km rond de locatie en een gratis shuttle bus van en naar het treinstation van Mainz.

De geschiedenis van Love Family Park:

Van 1996 tot 2002 vond Love Family park plaats in Hanau op de grasvelden van het lokale Mainwiesen. Ieder jaar kwamen ongeveer 20.000 bezoekers van over de hele wereld samen op dit open-air event om er met internationale dance- en disco-artiesten te feesten. Love Family Park werd de blauwdruk voor heel wat open-air evenementen in Duitsland en werd meermaals opgenomen in de Top 5 van zomerfestivals in de internationale media.

Tot 2015 vond het event altijd plaats op de eerste zondag van juli. Dit jaar verhuist het naar de zaterdag. Zoals altijd openen de deuren om 10u00 en is het einde voorzien om 22u00.

Van 2002 tot 2013 werd Love Family gehouden onder de Heertal-brug in Hanau, een beschermd gebied dat de 'Hessische Mainauen' wordt genoemd. De ‘Conservation Authority’ gaf ieder jaar uitzonderlijk toestemming voor het festival, net als voor andere evenementen die soms tot 100.000 bezoekers over verschillende dagen aantrokken. Na een klacht van milieuactivisten in 2013, besliste de ‘Hessen Environmental Agency’ om niet langer uitzonderingen voor events in het gebied toe te laten om de fauna en flora in het gebied te beschermen. Ondanks heel wat inspanningen van de stad Hanau en festival liefhebbers, werd de intrekking niet herzien en kan Love Family Park niet langer op deze plaats doorgaan. Sinds 2014, is het Mainz Messepark dan ook de nieuwe thuis van het event.

Alle info:

Datum & uren:

Zaterdag, 4 juli, van 10u00 tot 22u00

Line-up:

Adam Beyer, Aka Aka feat.Thalstroem live, Alle Farben, Amir, Andhim, Butch, Chris Liebing, Dixon, DJ Tennis, Dominik Eulberg, Extrawelt live, Fritz Kalkbrenner, Joseph Capriati, Karotte, Kölsch, Loco Dice, Oliver Koletzki, Ricardo Villalobos, Sven Väth, ...

En meer TBC !

Tickets:

1ste release: 42,50 € (zolang verkrijgbaar)

2de release: 45,00 €

VIP-ticket: 150 €

Online: www.lovefamilypark.com/tickets/

Locatie:

Messepark Mainz-Hechtsheim
Genfer Allee
55129 Mainz

Party travel vanuit België:

www.partybus.eu

Meer info:

www.lovefamilypark.com

www.facebook.com/lovefamilyparkfestival

Advertentie
Party Tips