Nieuws + Headlines
Deadmau5 presenteert Album Title Goes Here

Deadmau5 presenteert Album Title Goes Here

09 augustus 2012 Inventief is hij wel met albumtitels, Canadees dj/producer Joel Zimmerman aka Deadmau5. Na platen als Random Album Title en 4x4=12 komt hij nu met Album Title Goes Here, een release die hoge verwachtingen schept.

Deadmau5 is tenslotte een van de wereldsterren van de huidige dancescene. Zo'n zeven jaar geleden begon zijn opmars, resulterend in baanbrekende shows met Zimmerman getooid in een groot muizenmasker. Deadmau5 is inmiddels een flinke hitmachine, al liet hij onlangs weten het wel wat rustiger aan te willen doen, een burnout ligt op de loer.

Gek genoeg komt in dezelfde week het nieuws dat hij eind september een gloednieuw album zal uitbrengen. Album Title Goes Here staat vol met eigen (deels reeds bekend) werk, waaronder collabs met Cypress Hill, Wolfgang Gartner, Chris James (op het eerder uitgebrachte The Veldt) en Gerard Way (zanger van My Chemical Romance) op eerste single Professional Griefers.

Hier de volledige tracklist:
01. Superliminal
02. Channel 42 – deadmau5 & Wolfgang Gartner
03. The Veldt (featuring Chris James)
04. Fn Pig
05. Professional Griefers (featuring Gerard Way)
06. Maths
07. There might be coffee
08. Take care of the proper paperwork
09. Closer
10. October
11. Sleepless
12. Failbait (featuring Cypress Hill)
13. Telemiscommunications (featuring Imogen Heap)

Album Title Goes Here verschijnt 24 september op Deadmau5' eigen label Mau5trap.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Bxff4TfICDw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Advertentie
Party Tips