Nieuws + Headlines
Documentaire over Brennan Heart

Documentaire over Brennan Heart

22 augustus 2013

Er is een documentaire gemaakt over hardstyle-dj Brennan Heart. Getiteld Evolution Of Style volgen we hem tijdens zijn tour langs Australië, Chili en Europa, terwijl hij ook uitgebreid aan het woord komt over de muziek en zijn leven. Bekijk de volledige documentaire hier.

Brennan Heart is ondertussen één van de grootste hardstyle-dj's die ons land telt. Niet verwonderlijk dat hij nu de hoofdrol speelt in een heuse documentaire. Hiervoor werd hij anderhalf jaar met de camera gevolgd.

We zien veel impressies van evenementen, maar ook bijzondere privébeelden en de beleving van fans over de hele wereld. Daarnaast komen collega’s als Wildstylez, Code Black en Isaac aan het woord, alsmede Don Diablo, waar de dj (in het dagelijks leven luisterend naar de naam Fabian Bohn) een bijzondere muzikale en persoonlijke band mee heeft.

Evolution of Style bevat bovendien veel nieuwe muziek en binnen enkele weken zal er ook een fysiek product verschijnen met DVD, Blue Ray en CD. De complete documentaire is hier alvast te bekijken:

Advertentie
Party Tips