Nieuws + Headlines
Don Diablo maakt remix van Ed Sheeran-single

Don Diablo maakt remix van Ed Sheeran-single

13 oktober 2014

Don Diablo heeft de nieuwe single van Ed Sheeran van een remix voorzien. De Amsterdammer is vereerd om met de Britse singer/songwriter samen te werken, het genoegen is overigens geheel wederzijds.

Don't is de titel van de nieuwste single van Ed Sheeran. De track is afkomstig van het snelst verkopende album van het jaar: X. Niemand minder dan Don Diablo had de eer om de single te mogen remixen. Don: "Ik had in Londen eerder al eens gewerkt aan een nummer samen met Ed en toen deze aanvraag binnenkwam hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben een enorme fan van Ed's stemgeluid en de remix zelf kwam gelukkig ook heel natuurlijk tot stand in de studio."

Het uiteindelijke resultaat viel zo goed in de smaak bij Ed en zijn team dat ze een alternatieve radio edit en zelfs een speciale video versie voor Don Diablo's remix gemaakt hebben. De samenwerking is een vervolg op het vernieuwende geluid dat de Nederlandse producer heeft neergezet met zijn laatste twee singles. Beide singles verkeren al wekenlang in de top tien van de internationale dance charts en werden in no time miljoenen keren bekeken op YouTube.

Naast zijn drukke release schema tourt Don Diablo momenteel de hele wereld rond. Hij heeft net een Amerikaanse tour afgerond en vliegt aanstaande weekend alweer naar Japan en Singapore. Nederlandse fans zullen hem weer op het aankomende Amsterdam Dance Event kunnen zien optreden. Don: "Ik heb het afgelopen jaar vrijwel alleen maar shows in het buitenland gedaan, dus ik kijk dit jaar extra uit naar de thuiswedstrijd in Amsterdam!"

Advertentie
Party Tips