Nieuws + Headlines
Drift Festival, platform voor avontuurlijke elektronische muziek

Drift Festival, platform voor avontuurlijke elektronische muziek

08 februari 2017

Op zaterdag 10 juni bruist Nijmegen weer optimaal, tijdens de zevende editie van Drift Festival. De hele dag en avond kun je dansen en nieuwe muziek ontdekken op zeven podia met de meest avontuurlijke techno, house, disco, italo en electronica van het moment.

Met cultuurspinnerij De Vasim als toepasselijk décor en de rijke Nijmeegse danscultuur als basis heeft Drift een bijzondere positie verworven in het Nederlandse festivallandschap. Het festival verkoopt steevast uit en is in zes jaar uitgegroeid tot een vaste plek voor liefhebber én artiest op zoek naar vernieuwing.

Drift breidt dit jaar uit met een extra podium, waarmee inmiddels zeven stages plaats bieden aan smaakmakers uit binnen- en buitenland. Drift mede-organisator Brent Roozendaal legt uit: "Drift is een festival, waar oude bekenden en nieuwe talenten zich op een andere manier aan het publiek kunnen presenteren. Zo verwelkomen we naast sterkhouders als Job Jobse en Mike Servito de nieuwe projecten Doms & Deykers (Steffi & Martyn) en Sebasian Mullaert (Minilogue) & Ulf Erikson.”

Voor toonaangevende techno kun je ook altijd terecht bij Drift: dit jaar bij DJ Bone, Mike Servito, Sterac Electronics, Stefan Vincent en Sandrien. House op het scherpst van de snede vind je bij onder anderen De Sluwe Vos, Solar, Moscoman en Love Over Entropy. Daarnaast kun je je ook nog eens laten verrassen bij disco-don Rahaan, italo-icoon I-f, afro-acidkoning Auntie Flo of bubbling-legende DJ Moortje – om maar eens wat te noemen.

Door de enorme groei die het festival de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is Drift dit jaar anders ingedeeld, waarmee De Vasim nog optimaler wordt benut. Het publiek kan daarmee nog beter tussen de verschillende stages dwalen en genieten van de unieke festivalbeleving van Drift.

Tickets voor de zevende editie van Drift Festival kosten 27 euro en zijn verkrijgbaar via www.driftomtedansen.nl.

Line-up:

DJ BONE
STERAC ELECTONICS
SEBASTIAN MULLAERT & ULF ERIKSSON - LIVE
DOMS & DEYKERS - LIVE
SOLAR
MIKE SERVITO
JOB JOBSE
DE SLUWE VOS
MOSCOMAN
I-F
SANDRIEN
AUNTIE FLO
RAHAAN
DJ PETE aka SUBSTANCE
PHILOU LOUZOLO
STEFAN VINCENT - LIVE
ORPHEU THE WIZARD
DENIRO
ELIAS MAZIAN
DJ MOORTJE
LOVE OVER ENTROPY - LIVE
ROB MANGA
JAIME FRIAS
DAVY BRANDTS
COMRADE WINSTON
THOMAS ELMORE

Locatie: De Vasim, Nijmegen
Datum: Zaterdag 10 juni 2017
Tijd: 13.00 – 00.00 uur
Info & tickets: www.driftomtedansen.nl
Ticketprijs: 27 euro (excl. fee)
Facebook event: http://bit.ly/drift-fest-2017

Advertentie
Party Tips