Nieuws + Headlines
Duck Sauce is terug

Duck Sauce is terug

25 juni 2013

Net als je denkt van ze af te zijn, komt Duck Sauce met een nieuwe single. Geen zorgen, It's You is niet zo'n draak als die laatste van ze (Big Bad Wolf), maar wel een oorwurm zoals hun megahit Barbra Streisand was. Luister hier naar een potentiële zomerhit.

Duck Sauce, het project van Amerikaans dj Armand van Helden en Canadees turntablist A-Trak, is weliswaar één grote grap, de heren hebben wel met elke release serieuze plannen om hitlijsten te veroveren. Barbra Streisand is er een goed voorbeeld van, het nummer werd in 2010 een waanzinnige hit op zowel radio als dansvloeren.

It's You gaat verder op dat pad. Een lekker cheesy, springerig discoplaatje met funky ritme -je kunt er eigenlijk geen hekel aan hebben. Totdat je het nummer een zomer lang op elke zender, elk feest en festival hebt gehoord, dan kun je geen Duck Sauce meer horen.

Geniet dus, maar met mate.

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97595293&show_artwork=true"></iframe>

Advertentie
Party Tips