Nieuws + Headlines
DVS1 komt met The Wall of Sound naar Maassilo

DVS1 komt met The Wall of Sound naar Maassilo

21 april 2015

Hij is een van de meest gepassioneerde en uitgesproken artiesten als het gaat om kwalitatieve elektronische muziek. Zak Khutoretsky, ofwel DVS1, komt op 26 april tijdens Koningsnacht naar Rotterdam voor een optreden in de Maassilo. Dit is niet zomaar een optreden, deze avond wordt namelijk het hele geluidssysteem aangepast aan de wensen van DVS1.

In de visie van DVS1 is het geluidssysteem minstens zo belangrijk als de artiest zelf. Daarom heeft hij in samenwerking met de organisatie en de technici van de Maassilo een compleet nieuw geluidsplan ontworpen voor de grote zaal. Het meest opvallende onderdeel van dit plan is 'The Wall of Sound'. Er wordt voor het podium een 2,5 meter hoge muur opgetrokken van subwoofers. Dit brengt een veel intensere geluidsbeleving met zich mee.

Op 26 april speelt DVS1 een drie uur durende set. Voor hem maken onder andere ROD, Ben Sims en Karenn gebruik van zijn geluidssysteem. Na afloop van het evenement wordt het systeem in de zaal weer teruggebracht naar de normale opstelling. Dit is dus de enige nacht dat dit unieke 'The Wall of Sound'-project te zien en te horen zal zijn.

Meer informatie over dit evenement is the vinden op www.theharbourunion.com.

Advertentie
Party Tips