Nieuws + Headlines
EDN Update week #06 – Amsterdam Open Air

EDN Update week #06 – Amsterdam Open Air

11 juni 2013

Hoera! Dance.nl werkt vanaf heden samen met Electronic Dance News (EDN). EDN is hét online videoprogramma over de Nederlandse dance- en elektronische muziekscene. Vanaf nu kan je regelmatig een korte documentaire verwachten in de Headlines sectie van Dance.nl. De eerste aflevering gaat over Amsterdam Open Air. Amsterdam Open Air heeft met alle samenwerkingen een breed muzikaal geluid. Maar ook naast muziek is er heel veel te beleven. Wat kom je allemaal tegen tijdens je rondje Gaasperpark?

 

Amsterdam Open Air werd dit jaar voor de derde keer gehouden in het Amsterdamse Gaasperpark, met stages van onder andere Girlslovedjs, Format, Apenkooi en Plak. Maar ook de festivalganger die niet alleen voor de muziek kwam, werd op zijn of haar wenken bediend.

Om het festival te verleuken, waren in de uitgebreide randprogrammering opnieuw de meest creatieve initiatieven van dit moment aanwezig. Wat dacht je bijvoorbeeld van Paardenkracht, Jutka & Riska en Cinema Piccolo, oftewel de kleinste bioscoop ter wereld?

Advertentie
Party Tips