Nieuws + Headlines
Eindshow Extrema wordt 'theatraal spektakel'

Eindshow Extrema wordt 'theatraal spektakel'

20 juni 2014

Extrema staat bekend om haar eindshows. Het festival introduceerde het concept 14 jaar geleden en maakte er sindsdien elke keer een happening van. Vorig jaar ontbrak de eindshow, dit jaar is ie terug en wordt 'een onvergetelijk theatraal spektakel'. De dj van dienst is niemand minder dan Fedde le Grand.

Extrema Outdoor's 19e editie, zaterdag 12 juli bij Aquabest, brengt dit jaar een eindshow met een speciaal thema: 'Nature-Man-Technology'. En dat is natuurlijk een ideale kapstok om de meest uitzinnige visuals en acts mee te vertonen. Tijdens de eindshow wordt de relatie tussen natuur en technologie verbeeld. Bijzonder is dat het theatrale spektakel zich gaat afspelen te midden van het publiek.

Festivaldirecteur Marcel Mingers laat al weten dat er speciaal voor de eindshow een dolby surround 8.1 soundscape is ontwikkeld. De festivalbezoekers zullen vanuit acht verschillende hoeken geluiden gaan horen en overal om hen heen zullen prachtige dingen te zien zijn. “Ze gaan ogen en oren te kort komen” aldus Mingers.

Fedde Le Grand, die in 2008 voor het laatst op Extrema Outdoor te zien was, neemt het laatste gedeelte van de show voor zijn rekening en zal zorgen voor een grand finale.

Advertentie
Party Tips