Nieuws + Headlines
G-Star Raw presenteert Afrojack capsule collectie

G-Star Raw presenteert Afrojack capsule collectie

06 november 2013

In november lanceert G-Star RAW een limited edition collectie die is ontworpen in samenwerking met DJ en muziekproducer Afrojack. Het idee voor de collectie ontstond door een speciaal op maat gemaakte leren A-Crotch die G-Star eerder dit jaar maakte voor een optreden van de beroemde artiest.

Het kenmerkende detail van de G-Star RAW X AFROJACK-capsulecollectie is de 'A' van Afrojack. De ‘A’ verwijst ook naar de A-Crotch, één van de iconische 3D-ontwerpen van G-Star én de favoriete denim van Afrojack. De combinatie van de A-Crotch en Afrojack's kenmerkende stijl resulteert in zes kledingstukken die samen de limited edition collectie vormen.

De G-Star RAW X AFROJACK collectie bevat twee versies van de A-Crotch; een exclusieve, diepzwarte denim met een robuuste uitstraling, en een uitvoering in zwart leer. Met de leren A-Crotch wordt gehint naar de start van de samenwerking. Het iconische 'A'-logo van Afrojack is opgenomen in de 'RAW'-graphics op de twee extra lange T-shirts, de hoodie en de cap. Door de glossy high-density print techniek krijgt het artwork een moderne en technische uitstraling.

Afrojack zal op 7 november de collectie officieel lanceren om 16:00 in de G-Star Store op de PC Hooftstraat 28. Vanaf 10 november is de G-Star RAW X AFROJACK collectie ook verkrijgbaar op www.g-star.com

#GStarRAW #justtheproduct

Bekijk hier de promo movie van G-Star RAW Presents: Afrojack Capsule Collection

Advertentie
Party Tips