Nieuws + Headlines
Gregor Salto geeft track weg

Gregor Salto geeft track weg

10 september 2014

Gregor Salto gaat deze week een track weggeven via zijn Facebook-pagina. De Haarlemse dj doet dit als dank aan zijn fans, die ervoor hebben gezorgd dat hij op dit moment bovenaan de Beatport Top 10 prijkt met de remix van Can't Stop Playing, samen met Oliver Heldens.

Tien jaar geleden was Can't Stop Playing al een grote hit voor Gregor Salto en Dr. Kucho. Nu is er dus een remix verschenen waarbij Gregor Salto er samen met Oliver Heldens een kersverse 2014-clubhit van heeft gemaakt. Sterker nog, de op Spinnin' Records verschenen track staat nu bovenaan de Beatport Top 10!

Als dank geeft Gregor Salto nu zijn nieuwste track Colombia weg via Facebook. Aanstaande vrijdag gaat hij dit doen, houd daarvoor zijn pagina in de check!

Hier de clip van Can't Stop Playing en daaronder een soundcloudje van de track die dus gaat worden weggegeven..

<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/166021873&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false&amp;visual=true"></iframe>

Advertentie
Party Tips