Nieuws + Headlines
Hardwell onderneemt wereldrecordpoging in India

Hardwell onderneemt wereldrecordpoging in India

03 juli 2015

Hardwell organiseert op 13 december 2015 een benefietshow in India waarbij de wereldberoemde DJ en producer een poging doet om een wereldrecord te vestigen voor ‘Guinness World Records’. Hardwell organiseert het omvangrijke evenement om zijn nieuwe ‘United We Are Foundation’ te introduceren. De ‘United We Are Foundation’ is opgericht om kansarme kinderen te voorzien van beter onderwijs en hen een beter toekomstperspectief te bieden.

Na het enorme succes van zijn debuutalbum United We Are en een bezoek aan de Indiase steden Bangalore, Delhi en Mumbai met zijn show I AM Hardwell, wil Hardwell iets terug geven aan het land. De nummer 1 DJ in de wereld keert in december terug naar India om samen met zijn fans een wereldrecord voor Guinness World Records te vestigen en hiermee zijn nieuwe stichting United We Are Foundation op de kaart te zetten. Alle opbrengsten van de benefietshow komen ten gunste van de stichting. Als onderdeel van dit evenement doet Hardwell afstand van zijn gage en doneert hij dit bedrag aan de United We Are Foundation.

Hardwell over het evenement: “Ik ben ontzettend blij om eindelijk aan te kondigen dat ik weer naar India ga en dat ik eindelijk kan vertellen over mijn nieuwe liefdadigheidsorganisatie, de United We Are Foundation. Dit project gaat mij enorm aan het hart en ik hoop en denk dat we hiermee een groot verschil kunnen maken in de levens van achtergestelde kinderen over de hele wereld”.

Het project is een samenwerking tussen de United We Are Foundation van Hardwell, DJ-boekingsbureau Anna Agency en de Indiase liefdadigheidsorganisatie United Welfare Trust. Het is bedoeld om kansarme kinderen een betere toekomst te bieden en wordt door Anna Knaup (CEO van Anna Agency) omschreven als “een ambitieus initiatief om jonge, kansarme kinderen uit verschillende samenlevingen in de wereld te scholen”.

Anna Agency en United Welfare Trust werken intensief samen met de United We Are Foundation om ervoor te zorgen dat alle opbrengsten van de benefietshow worden gebruikt om een zo groot mogelijke positieve impact te hebben op de scholing van kinderen.

Singh (oprichter United Welfare Trust) zegt over het project: “Dance muziek heeft de kracht om een sociaal verschil te maken. Door de samenwerking tussen United We Are Foundation en United Welfare Trust in India hebben we de mogelijkheid om voor duizenden kinderen, die dit het hard nodig hebben, een leefbare omgeving te creëren”.

Fans vanuit de hele wereld worden opgeroepen om deelgenoot te worden om het armoedeprobleem het hoofd te bieden en samen met Hardwell te doneren. Daarnaast zijn zij welkom op het gratis benefietconcert in India. Hardwell opent hiervoor zijn eigen, persoonlijke gastenlijst waarvoor fans zich kunnen inschrijven. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de United We Are Foundation.

www.djhardwell.com | www.facebook.com/djhardwell | www.twitter.com/HARDWELL

Advertentie
Party Tips