Nieuws + Headlines
ID&T én ALDA Events presenteren Amsterdam Music Festival

ID&T én ALDA Events presenteren Amsterdam Music Festival

24 juli 2013

Voor het eerst zullen twee van Nederlands grootste party-organisaties samen gaan werken. ID&T en ALDA Events komen op zaterdag 19 oktober, midden tijdens het ADE, met een groots festival in de Rai: Amsterdam Music Festival.

Veel is er nog niet bekend over dit nieuwe evenement. Maar wanneer twee bedrijven als ID&T (Sensation, Mysteryland, Tomorrowland) en ALDA Events (Electronic Family, Citymoves, Armin Only) de handen ineen slaan kun je alleen maar het beste verwachten. In een eerste aankondiging wordt in ieder geval gezegd dat 'de absolute top van de DJ MAG Top 100 dj's' aanwezig zal zijn.

Allan Hardenberg (CEO ALDA) licht dit toe: “Zowel ID&T als ALDA reizen de hele wereld over met succesvolle, Nederlandse DJ concepten. EDM is één van de grootste artistieke exportproducten van Nederland en er is niets mooiers dan om met de grootste dj’s ter wereld een show neer te zetten en dit met een internationaal publiek te delen. Het jaar 2013 staat in de scene helemaal in het teken van het 25-jarig bestaan van dance in Nederland. Dit willen we grootser vieren dan ooit. Daarom slaan wij de handen ineen om dé ultieme afsluiting van ADE te organiseren.”

Duncan Stutterheim (CEO ID&T) voegt daaraan toe: “Deze samenwerking voelde vanaf het begin al goed en zowel Allan als ik vonden dat het tijd was om op deze manier de krachten te bundelen. We zijn er van overtuigd dat we via deze samenwerking iets kunnen neerzetten waar we trots op kunnen zijn en dat een blijvende impact in de scene gaat hebben. ADE is uitgegroeid tot het belangrijkste dance event van de wereld waarvoor alle dj's naar Amsterdam komen. Het heeft zich al die jaren gericht op de industrie en de clubs. Nederland staat bekend om zijn hoogstaande producties van grote feesten. Wij willen dan ook gaan bouwen aan een groot event de komende jaren waar de grootste dj-namen deel van kunnen uitmaken.”

ALDA Events en ID&T zullen voor Amsterdam Music Festival intensief samenwerken met verschillende (hosting) partners zoals TIKTAK by E&A Events, Enter Dexter en AIR en Sexy by Nature, by Sunnery James en Ryan Marciano.

Kaartverkoop start deze zaterdag 27 juli om 10 uur 's morgens op de websites van beide organisaties.

Advertentie
Party Tips
  • zaterdag 9 februari
    Free Your Mind presents Sasha & John Digweed (Warehouse Edition)
    Elementenstraat, Amsterdam